Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce trebuie să facă Radu Drăguşin pentru a deveni liderul echipei naţionale. ”Eu zic să aşteptăm!”

Ce trebuie să facă Radu Drăguşin pentru a deveni liderul echipei naţionale. ”Eu zic să aşteptăm!”

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin a debutat în echipa de seniori a României în înfrângerea cu Grecia, scor 0-1, într-un meci amical.

Edi Iordănescu l-a introdus pe teren în minutul 88 pe fundaşul lui Juventus, care a fost împrumutat în acest seozn la Salernitana. El nu a ieşit în evidenţă, dar nici nu a înregistrat în dreptul numelui său vreo greşeală. 

Fostul oficial al Rapidului, Dinu Gheorghe, consideră că Radu Drăguşin va continua să se dezvolte, dacă va continua să evolueze la un nivel înalt. De asemenea, el consideră că tânărul fundaş ar putea să devină unul dintre liderii echipei naţionale. 

”Eu zic să aşteptăm!”

”E bine să le facă pe toate la timpul lor, încet-încet, pentru că el a avut o şansă şi chiar dacă a jucat la două echipe, una care se luptă să scape de la retrogradare, Sampdoria, şi are ceva şanse, acum Salernitana, care e o echipă deja retrogradată. Faptul că el poate juca la un nivel foarte bun, la nivelul campionatului mă refer, şi are adversari de calitate, îl va ajuta foarte mult.

Eu îmi doresc ca anul viitor să se ducă undeva, dacă nu merge la Juventus, la o echipă de mijlocul clasamentului care să şi performeze puţin, să îi dea mai multe încredere, mai mult tupeu în joc. Sigur, are calităţi deosebite.

Dacă ne referim la postul pe care îl joacă, aşa cum vorbim despre Tavi Popescu că va fi o certitudine în cel mai scurt timp şi un mare talent care va confirma, eu zic că şi el la linia de apărare, la cei de 21-22-23 de ani e un lider prin ce calităţi are, dar eu zic să aşteptăm”, a declarat Dinu Gheorghe, pentru ProSport.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Afla mai multe despre: rdau drăguşin-românia-juventus 

viewscnt
Articole similare