Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă super-forţă în Liga 1! Stadion de cinci stele şi planuri măreţe pentru o echipă de tradiţie

O nouă super-forţă în Liga 1! Stadion de cinci stele şi planuri măreţe pentru o echipă de tradiţie

Fotbal intern

Comentarii

Cristian Gentea, primarul Piteştiului, a dezvăluit ultimele detalii despre stadiul în care se află proiectul noului stadion al lui FC Argeş.

După ani buni de absenţă din primul eşalon, FC Argeş a reuşit să revină surprinzător în Liga 1 în sezonul trecut.

După un început dezastruos, care a dus-o pe ultimul loc din campionat la finalul lui 2020, echipa a fost preluată de Andrei Prepeliţă şi Mihai Ianovschi, iar aceştia i-au schimbat complet faţa.

Din favorită la retrogradare, formaţia piteşteană a devenit pretendentă la play-off şi a ratat la limită clasarea printre primele şase în ultima stagiune.

Totuşi, în acest sezon, elevii lui Andrei Prepeliţă au reuşit să obţină accederea în play-off, din nou surprinzător, în urma colapsului lui FC Botoşani, care părea sigură de play-off.

Forma slabă a formaţiei moldovene a coincis cu o serie de senzaţie a lui FC Argeş, iar, în ultima etapă a sezonului regular, cele două s-au duelat pentru ultimul loc în play-off.

Argeş a câştigat, iar primarul Cristian Gentea a anunţat că acesta este doar începutul ”revoluţiei” de la Piteşti.

Stadion nou şi planuri măreţe pentru una dintre revelaţiile Ligii 1

Era deja cunoscut că un nou stadion are să fie construit pentru formaţia argeşeană, iar edilul a dezvăluit ultimele detalii despre stadiul în care se află acest proiect.

Ieri dimineaţă am fost împreună cu 4 parlamentari de Argeş şi un secretat de stat de la Dezvoltare care ştie în ce stadiu suntem cu proiectul noului stadion de la Piteşti.

Am fost la domnul ministru al Sportului şi i-am explicat cum stăm aici la Piteşti şi necesitatea transferului întregului stadion 'Nicolae Dobrin'.

Numai actualul stadion este al nostru, în rest tot terenul, vreo 17 hectare, sunt ale Ministerului Sportului.

Domnul ministru a înţeles foarte bine situaţia şi hotărârea de Guvern pe care dorim să o promovăm pentru transfer şi a plecat în dimineaţa asta.

Aşa că, noi avem gânduri mari la Piteşti. Avem nevoie mare de un stadion la Piteşti”, a declarat Cristian Gentea, pentru Pro Arena.

Afla mai multe despre: fc argeş 

viewscnt
Articole similare