Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Chirilă, la un pas de o revenire incredibilă în Liga 1! Clubul uriaş aflat pe urmele sale

Ionuţ Chirilă, la un pas de o revenire incredibilă în Liga 1! Clubul uriaş aflat pe urmele sale

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo a luat în considerare numirea lui Ionuţ Chirilă pe banca echipei, înaintea numirii lui Mircea Rednic.

Dinamo trece prin cel mai greu sezon din istoria sa şi este deja ”condamnată” să joace la baraj la finalul play-out-ului.

”Câinii” nu mai au şanse matematice să se salveze direct, dar nici nu pot retrograda direct, ”graţie” problemelor de la Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni.

Aşadar, echipa pregătită de Dusan Uhrin se află în ”limbo”, fără posibilitatea de a urca sau a coborî în clasament şi deja concentrată doar pe baraj.

Tehnicianul ceh a mai salvat echipa şi în ultima stagiune şi a devenit al patrulea antrenor principal, al cincilea cu interimarul Colceag, al lui Dinamo din acest sezon.

Totuşi, situaţia ar fi putut arăta diferit pentru ”câini”, care în toamna lui 2021, după ce l-au demis pe Rednic, luau în considerare numirea lui Ionuţ Chirilă, conform playsport.ro.

Dinamo, la un pas de o decizie halucinantă

Înainte ca acesta să ajungă la Clinceni, unde a pierdut şapte partide şi a remizat două dintre cele nouă în care a condus echipa, Chirilă se afla pe lista lui Dinamo.

Antrenorul a auzit această veste şi a fost surprins că nu a fost contactat de nimeni din cadrul clubului, fiind de părere că merita cu vârf şi îndesat să fie numit pe banca unei echipe precum Dinamo.

”Nu ştiam, am fost? Nu cred aşa ceva!! Pe cuvântul tău? Nu m-a sunat şi vreau să spun… Ce mai trebuia să demonstreze Ionuţ Chirilă ca să i se dea Dinamo?

Să fac o echipă cu bani puţini şi care să urce. Toţi jucătorii au valoare, trebuie să ştii să îi foloseşti şi să îi aduci la un nivel înalt.

Eu cum am avut generaţie bună la Rapid, la Dinamo, la Chiajna? Eu mi-am făcut generaţiile astea. Ce trebuia eu să mai fac ca să antrenez Dinamo? Să mă duc în spaţiu?”, a declarat Ionuţ Chirilă, pentru sursa citată.

În final, Dinamo a mers pe mâna lui Rednic, fără prea mare succes, în timp ce Chirilă a semnat cu Clinceni şi a avut un parcurs şi mai dezastruos decât ”Puriul” în al cincilea său mandat în Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: ionuţ chirilă 

viewscnt
Articole similare