Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se bucură FCSB prea devreme? Întrebarea pusă în studioul Orange Sport: "Cu patronul ne-am obişnuit..." | EXCLUSIV

Se bucură FCSB prea devreme? Întrebarea pusă în studioul Orange Sport: "Cu patronul ne-am obişnuit..." | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În studioul Orange Sport s-a ridicat problema lipsei de concentrare şi a euforiei ridicate din sânul FCSB după victoria cu CFR Cluj, 1-0 în Gruia, mai ales după ce atenţia s-a mutat mai mult pe stadionul pe care se va juca un eventual meci cu titlul pe masă împotriva CFR-ului, campioana României.

Silviu Tudor Samuilă a pus, în studioul Orange Sport, o întrebare pertinentă legată de efuoria din jurul FCSB după victoria din derby-ul cu CFR, 1-0 pe terenul campioanei României. Dacă nu cumva această euforie şi planurile făcute deja de Gigi Becali pentru stadionul pe care să se joace un eventul meci decisiv cu titlul pe masă împotriva CFR-ului.

Se bucură FCSB prea devreme? Întrebarea pusă în studioul Orange Sport: "Cu patronul ne-am obişnuit..." | EXCLUSIV

Invitat la Sport Report, Nicolae Dică a spus că stafful şi jucătorii FCSB vor rămâne cu picioarele pe pământ, conştienţi fiind că mai sunt meciuri până la o eventuală confruntare decisivă cu CFR Cluj, cu titlul pe masă, în ciuda declaraţiilor euforice ale lui Gigi Becali.

"Cu patronul ne-am învăţat, dar cred că stafful nu face acelaşi lucru, cred că o iau pas cu pas. Aşa e normal. Sunt la două puncte de CFR, cred că stafful aşa gândeşte, aşa e normal. Îi aşteaptă o deplasare grea. FCSB joacă cu Farul, jucătorii nu se vor gândi la meciul cu CFR, ce se întâmplă peste 5 etape. Ei vor fi concentraţi!", a spus Nicolae Dică

Gigi Becali, suporterii şi jucătorii FCSB vor ca eventualul meci cu titlul pe masă, FCSB - CFR Cluj, să se joace în Ghencea. Omul de afaceri din Pipera a anunţat deja că are de gând să discute cu ministrul apărării naţioane, Vasile Dîncu, şi chiar cu premierul Nicolae Ciucă pentru FCSB să fie primită în Ghencea.

Nicolae Dică e şi el de părere că FCSB ar trebui să fie lăsată să joace pe noul stadion din Ghencea: "Când faci un stadion de asemenea anvergură, trebuie să şi producă nişte bani. De ce să nu joace acolo?", a mai spus Nicolae Dică, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbmecighenceacfr clujtitlu 

viewscnt
Articole similare