Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Noua speranţă a echipei naţionale? ”Îl văd în lot la următoarele acţiuni”. Ganea, dat pe spate de atacant: ”Când are mingea în faţă, marchează”

Noua speranţă a echipei naţionale? ”Îl văd în lot la următoarele acţiuni”. Ganea, dat pe spate de atacant: ”Când are mingea în faţă, marchează”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Ionel Ganea a vorbit la superlativ despre unul dintre cei mai în formă atacanţi din Liga 1.

Echipa naţională de fotbal a României trece printr-una dintre cele mai slabe perioade din istoria sa, aflându-se în prezent pe locul 48 în ierarhia FIFA.

”Tricolorii” se clasează în spatele naţionalelor Slovaciei, Australiei, Canadei sau Tunisiei, care în alte vremuri nu se ridicau nici la jumătatea nivelului României.

Odată cu declinul Ligii 1 şi al echipelor de club din ţară, echipa naţională a avut la rândul său de pierdut, iar acest lucru a fost cel mai clar la sfârşitul ultimului an.

Postul de selecţioner era văzut drept cel mai râvnit post în fotbalul românesc, dar acesta a fost ocupat cu greu în urma plecării lui Mirel Rădoi.

Niciunul dintre marii antrenori români ai momentului nu a vrut să preia frâiele echipei naţionale, iar Edi Iordănescu a devenit noul selecţioner, un antrenor bun, dar fără o eperienţă vastă.

Totuşi, se pare că situaţia poate deveni mai bună pentru România, cu jucători precum Octavian Popescu, Rareş Ilie sau Radu Drăguşin impresionând de la o vârstă fragedă.

Noua speranţă a echipei naţionale?

Iar echipa naţională ar putea avea acum în faţă şi viitorul titular din atacul său, un alt jucător tânăr care se află în forma vieţii.

Jovan Markovic a mai fost convocat pentru o acţiune a României, când Rădoi trecea printr-o ”criză” în compartimentul ofensiv.

Jucătorul Craiovei a lăsat de dorit atunci, dar, după ce a marcat cinci goluri în ultimele şapte partide ale oltenilor, a reintrat în vizorul echipei naţionale.

Ionel Ganea a fost impresionat de forma acestuia şi a afirmat că îl vede în lotul României la viitoare acţiuni.

"Mie mi se pare că a slăbit şi ăsta e un avantaj pentru el. Se vede şi în evoluţiile lui. Jovan Markovic e un atacant destul de bun, are o vârstă bună pentru a mai progresa.

Când are mingea în faţă, marchează, asta e cel mai important, asta înseamnă să fii atacant. Îl văd în lot la naţională pentru viitoarele acţiuni", a declarat Ionel Ganea, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: jovan markovic 

viewscnt
Articole similare