Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători care pot conduce naţionala României către o nouă eră: ”Face parte dintr-o categorie rară, nu sunt fricoşi”

Cei doi jucători care pot conduce naţionala României către o nouă eră: ”Face parte dintr-o categorie rară, nu sunt fricoşi”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu a vorbit la superlativ despre doi dintre cei mai promiţători tineri din Liga 1.

Actualul sezon al Ligii 1 va fi ţinut minte ca cel în care Tavi Popescu a ”explodat”, s-a impus la FCSB şi a debutat la echipa naţională.

Jucătorul pe care Gigi Becali visează să încaseze zeci de milioane de euro a demonstrat aproape meci de meci de ce este privit într-o lumină atât de bună şi de ce este considerat cea mai mare speranţă a fotbalului românesc.

Pe lângă fotbalistul de 19 ani al FCSB-ului, un al jucător, şi mai tânăr, de 18 ani, a început să se remarce în a doua parte a acestei stagiuni.

Mai ales după venirea lui Adi Mutu la club, Rareş Ilie a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului şi reprezintă la rândul său o mare speranţă a fotbalului românesc.

Daniel Pancu a vorbit despre cei doi, despre plusurile şi minusurile acestora şi despre cum ar putea ca Ilie şi Popescu să conducă naţionala României într-o nouă eră.

Cei doi jucători care pot conduce naţionala României către o nouă eră

Tavi Popescu face parte dintr-o categorie rară. La el văd maturitate. Popescu şi Rareş Ilie nu sunt fricoşi. 

Ce am mai observat la el este că în momentul când se eliberează între linii are pasele acelea cu exteriorul liftate, cum am văzut doar la Lupu, dar la o vârstă mai înaintată.

E greu procedeul în sine şi ai nevoie de multă maturitate. Asta e o soluţie pentru cei mai speciali. Aici mi-a sărit mie în ochi.

Altfel, am mai văzut jucători să intre cu interiorul şi să dea la lung. Continuă să marcheze, şi unul şi altul (n.r. Popescu şi Rareş Ilie).

E uşor să explodeze, dar în momentul în care adversarii îşi iau măsuri şi tu tot marchezi, e un semn de mare încurajare.

Ar trebui să mai pună forţă, dar se dezvoltă. La minusuri, Tavi ţine prea mult de minge. Nu are jocul fără minge, nu atacă spaţiile, demarcare, plecare.

Problema asta o văd şi la Sefer, i-am şi spus. Ei sunt talentaţi, joacă bine cu mingea, dar afară e alt ritm.

Olaru are treaba asta. Sunt convins că va ajunge la un nivel bun”, a declarat Daniel Pancu, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare