Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, aproape de finalul drumului la Galatasaray? Domenec Torrent, nemulţumit de român: ”Nu înţeleg întrebările despre el”

Olimpiu Moruţan, aproape de finalul drumului la Galatasaray? Domenec Torrent, nemulţumit de român: ”Nu înţeleg întrebările despre el”

Stranieri

Comentarii

În ciuda faptului că traversa deja o perioadă nefastă la Galatasaray, situaţia lui Olimpiu Moruţan în Turcia s-a înrăutăţit.

Transferul lui Olimpiu Moruţan în Turica nu a decurs aşa cum şi-ar fi dorit românul în ciuda faptului că începuse bine la noua echipă.

Fotbalistul vândut de FCSB pentru peste cinci milioane de euro se remarcase în primele partide prin invetivitatea şi execuţiile sale.

Totuşi, ”tricolorul” a început să dea dovadă de inconsecvenţă şi a ajuns să fie scos din echipă de antrenorului Domenec Torrent, după ce acesta l-a înlocuit pe Fatith Terim.

Şansele lui Moruţan în primul 11 au început să se împuţineze, iar românul pare a fi aproape de finalul drumului la Galatasaray.

Torrent a vorbit despre situaţia mijlocaşului ofensiv şi a dat de înţeles că lipsa de constanţă a românului este un real motiv de îngrijorare.

Dacă nu reuşeşte să impresioneze din nou, este foarte posibil ca Moruţan să o părăsească pe Galata după doar un sezon.

Olimpiu Moruţan, aproape de finalul drumului la Galatasaray?

Nu înţeleg întrebările despre Moruţan, sunt întrebări despre jucători care nu sunt constanţi. Aţi văzut meciul cu Dinamo Kiev. Trăiesc cu ei şi observ ce văd pe teren şi ce văd la antrenamente.

Atât Moruţan, cât şi Bariş (n.r. Bariş Alper Yilmaz) se antrenează incredibil. Nu mă plâng de antrenamente”, a declarat Domenec Torrent, la finalul meciului cu Yeni Malatyaspor.

Am spus deja, trebuie să exclud câte cinci jucători pentru fiecare meci, nu e uşor. Toţi merită să joace, nu îi pot convinge cu explcaţii tactice.

Să spunem că Bariş sau Moruţan jucau, ei au fost şi titulari, în special Moruţan. După aceea, nu întreabă lumea de faptul că Emre nu a mai jucat, de exemplu.

Ieri, Moruţan mânca singur în Florya (n.r. baza lui Galatasaray), poate fi dificil să comunici cu el. Poate vorbi doar română, uneori nu are translatorul cu el.

În afară de a fi profesionist, toţi vor să îl ajute pentru că este un băiat extrem de bun. Sunt lucruri extrem de absurde, am auzit că îl lăsăm singur, că nu ne interesează.

Am răspuns la toate aceste lucruri, nu am o problemă cu cineva, în special cu jucătorii tineri”, a mai spus Torrent, conform celor de la Sporx.

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan 

viewscnt
Articole similare