Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen i-a fixat preţul lui Lewandowski. Pentru ce sumă sunt dispuşi bavarezii să renunţe la atacantul polonez

Bayern Munchen i-a fixat preţul lui Lewandowski. Pentru ce sumă sunt dispuşi bavarezii să renunţe la atacantul polonez

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen va permite plecarea starului polonez Robert Lewandowski la finalul acestui sezon doar pentru o sumă minimă de 40 de milioane de euro, conform revistei Kicker.

Lewandowski, 33 ani, este legat prin contract de campioana Germaniei până în iunie 2023, iar până în prezent poziţia oficială a clubului a fost că atacantul polonez îşi va respecta acordul şi se negociază o prelungire a acestuia.

Kicker scrie că Bayern i-a refuzat polonezului o prelungire a contractului mai mare de doi ani şi o creştere salarială.

La Bayern există o problemă în privinţa jucătorilor de peste 30 ani, care nu pot primi o prelungire de contract mai mare de doi ani. Pe lângă Lewandowski, alţi doi jucători de bază au peste 30 ani, portarul Neuer şi atacantul Thomas Muller, ale căror contracte expiră tot în vara anului 2023.

Thomas Helmer, fost jucător bavarez, consideră că Bayern nu le va prelungi contractele acestor jucători, pentru a reînnoi lotul, şi nu va permite creşterea masei salariale.

Internaţionalul polonez, autor a 32 de goluri în acest sezon de Bundesliga şi în cursă pentru al cincilea titlu consecutiv de golgheter al ligii germane, este dorit de FC Barcelona, conform presei spaniole.

Bayern este la un pas de al zecelea său titlu consecutiv în Bundesliga, pe care îl poate revendica sâmbătă, cu o victorie contra rivalei Borussia Dortmund.

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare