Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Kiev a învins Galatasaray, scor 3-1, într-un meci amical “Pentru Pace”. Pentru echipa lui Lucescu urmează o confruntare cu CFR Cluj

Dinamo Kiev a învins Galatasaray, scor 3-1, într-un meci amical “Pentru Pace”. Pentru echipa lui Lucescu urmează o confruntare cu CFR Cluj
Comentarii

Formaţia Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, joi, pe stadionul Nef din complexul Ali Sami Yen din Istanbul, echipa lui Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău, Galatasaray, într-un “Meci pentru Pace”.

Au marcat Buialski ’14, Besedin ’28 şi Tsigankov ’80 pentru învingători, respectiv Yilmaz pentru învinşi. La Galatasaray, Moruţan a fost integralist, iar Cicâldău a fost rezervă.

Conform site-ului oficial al Dinamo Kiev, echipa pregătită de Lucescu are programat în continuare, la 20 aprilie, un meci amical cu CFR Cluj, după care, la 26 aprilie, va juca împotriva Borussiei Dortmund şi la 28 aprilie cu Dinamo Zagreb.

MM a început să râdă când a văzut ce poză de profil are Mircea Lucescu pe WhatsApp. Răducioiu dezvăluie motivul din spatele imaginii

MM Stoica: "Să fac o dezvăluire, că mi-a zis Gică Popescu. <<Băi, mai enervant adversar decât ăsta (n.r. - Diego Simeone, ca jucator) nu există. În continuu provoca>>"

Florin Răducioiu: "Am jucat şi eu împotriva lui, în Italia, la Pisa"

Silviu Tudor Samuilă: "Înţeleg că l-a găzduit Mircea Lucescu la el în casă?"

Florin Răducioiu: "Da, da, da. Nea Mircea are pe profilul de WhatsApp o poză în care este Simeone, când era jucător la Pisa, dacă nu greşesc. Pe cuvânt. Mă uit tot timpul. E Simeone, când el (n.r. - Mircea Lucescu) antrena Pisa. Am jucat împotriva lui Simeone în Italia. Foarte agresiv. Am mai spus-o"

MM Stoica: "M-am uitat la nea Mircea pe profilul de WhatsApp"

Florin Răducioiu: "Este sau nu?"

MM Stoica: "(n.r. - râde aprobator) Da, da, da". 

Florin Răducioiu: "Da, îl stimează foarte mult (n.r. - pe Simeone). Simeone a fost antrenor şi pe teren la echipele la care a jucat". 

Afla mai multe despre: dinamo kiev-galatasaray- 

viewscnt
Articole similare