Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Ganea, surprins plăcut de unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai FCSB-ului: ”Un astfel de jucător e eşenţial acum”

Ionel Ganea, surprins plăcut de unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai FCSB-ului: ”Un astfel de jucător e eşenţial acum”

FCSB

Comentarii

În urma meciului dintre CFR şi FCSB, Ionel Ganea l-a lăudat pe unul dintre cei mai criticaţi jucători ai FCSB-ului.

La jumătatea play-off-ului Ligii 1, lupta pentru titlu s-a relansat cu adevărat, în urma derby-ului dintre FCSB şi CFR Cluj, câştigat de roş-albaştri cu 1-0.

Echipa pregătită de Toni Petrea a reuşit să se impună pentru prima dată împotriva lui Dan Petrescu, cât acesta a stat pe banca CFR-ului, şi s-a apropiat la două puncte de campioană.

Lupta s-ar putea da chiar în trei, având în vedere că şi Universitatea Craiova s-a apropiat la şase puncte de clujeni şi ar avea şanse de a prinde primul loc.

Unicul gol al meciului de duminică a fost marcat de Octavian Popescu, care a fost providenţial, din nou, pentru FCSB, chiar dacă a înscris cu şansă.

Totuşi, Ionel Ganea nu l-a remarcat doar pe acesta, ci şi pe celălalt Popescu al roş-albaştrilor, Ovidiu, titularizat în detrimentul nou-venitului Edjouma.

Porecit de Becali ”noul Lampard” în urmă cu cinci ani, Ovidiu Popescu este unul dintre jucătorii FCSB-ului care este criticat cel mai des, dar Ganea este de părere că acesta poate fi crucial pentru Petrea în lupta la titlu.

Ionel Ganea, surprins plăcut de unul dintre cei mai criticaţi fotbalişti ai FCSB-ului

"Acum e care pe care, s-a relansat campionatul, a fost un meci frumos la Cluj-Napoca. E clar că FCSB a meritat victoria.

S-au impus datorită vitezei de joc, în primul rând. CFR are jucători cu experienţă, dar nu are viteză. Fotbalul de azi e pe viteză şi forţă!

Pe Octavian Popescu nu-l ajută fizicul, dar are o tehnică foarte bună, a prins curaj şi e conştient de calităţile.

Dar mie mi-a plăcut cel mai mult Ovidiu Popescu, fotbalist pe care mulţi oameni îl contestă. A făcut excelent faza de apărare, un astfel de jucător e esenţial acum pentru FCSB.

Nu doar cei care marchează şi pasatorii sunt indispensabili pentru un antrenor. Ovidiu Popescu joacă foarte bine din punct de vedere tactic, iar cu CFR a fost foarte bun", a declarat Ionel Ganea, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: ovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare