Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pică şi varianta Buzău pentru FCSB? "Ar fi un impediment!". Anunţ de ultim moment

Pică şi varianta Buzău pentru FCSB? "Ar fi un impediment!". Anunţ de ultim moment

FCSB

Comentarii

Varianta stadionului din Buzău ar putea pica pentru FCSB, care voia să joace meciul decisiv pentru titlu în Crâng. Arena Naţională va fi ocupată la data meciului FCSB - CFR Cluj, care poate aduce titlul pentru echipa lui Gigi Becali, iar oficialii roş-albaştrilor caută variante.

Pică şi varianta Buzău pentru FCSB? "Ar fi un impediment!". Anunţ de ultim moment

FCSB s-a apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj în clasamentul Ligii 1, după victoria (1-0) din Gruia, iar dacă distanţa se va menţine până în ultima etapă cele două echipe se vor duela cu titlul pe masă.

Arena Naţională va fi ocupată la data disputării partidei, care va fi la sfârşitul lunii mai, iar FCSB e nevoită să-şi caute un stadion pe care să joace partida. Gigi Becali îşi doreşte în Ghencea, dar e greu de crezut că FCSB va primi acces, iar Mihai Stoica a anunţat la Orange Sport că Buzăul este o variantă de luat în calcul.

Marin Mitran, managerul sportiv al FC Buzău, a anunţat că varianta Buzău ar putea pica, la rândul său, din cauza gazonului prost de pe stadionul din Crâng.

„Vă daţi seama că pentru Buzău, ca oraş, dar şi fotbalistic, ar fi extraordinar ca meciul care ar putea decide campioana să se joace în Crâng. S-ar umple, cu siguranţă, stadionul, şi ar fi un eveniment notabil.

Dar nu cred că, până la urmă, se va juca la Buzău. Un impediment ar fi gazonul care are ceva probleme. Organizatorii vor tocmai asta, să ofere un câmp de joc de cea mai bună calitate”, a precizat Marin Mitran, managerul sportiv al buzoienilor, conform gsp.ro.

Stadionul Arcul de Triumf sau stadionul din Ghencea sunt alte variante luate în calcul de FCSB, care a mai jucat, la nevoie, la Giurgiu meciurile de pe teren propriu.

Afla mai multe despre: buzaustadiofcsbtitlucfr cluj 

viewscnt
Articole similare