Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu îi înfurie pe cei de la Steaua! O vrea pe rivală în Ghencea: ”FCSB să joace pe stadionul ei, aşa cum e normal”

Mircea Lucescu îi înfurie pe cei de la Steaua! O vrea pe rivală în Ghencea: ”FCSB să joace pe stadionul ei, aşa cum e normal”

FCSB

Comentarii

După ce a aplicat pentru dreptul de a juca în Ghencea, Mircea Lucescu este de părere că cei de la CSA nu ar trebui să o mai prevină pe FCSB din a juca pe noul stadion Steaua.

Odată cu inaugurarea noii arene din Ghencea, CSA Steaua a dobândit, prin bani publici, unul dintre cele mai moderne stadioane din ţară.

Mai bine de două ori mai mare decât noua arenă a Rapidului, stadionul Steaua are peste 30.000 de locuri şi a găzduit deja şi meciuri ale echipei naţionale.

Deşi este singura echipă care joacă pe noul stadion, Steaua nu este dispusă să împartă terenul cu nimeni, mai ales cu rivalii de la FCSB.

De fiecare dată când a aplicat pentru a juca în Ghencea, cei de la CSA au găsit un mod de a preveni echipa lui Gigi Becali din a evolua în fosta sa ”casă”.

Steaua a recurs şi la un muta un meci de rugby de la Cluj pentru ca FCSB să nu joace în Ghencea, semn că CSA face eforturi disperate pentru a o ţine pe FCSB departe.

Deşi războiul dintre cele două încă decurge, Mircea Lucescu este de părere că FCSB ar trebui să fie primită înapoi în Ghencea, întrucât aşa ”e normal”.

Mircea Lucescu îi înfurie pe cei de la Steaua

Il Luce a punctat că noile stadioane construite prin ţară aduc în plus fotbalului românesc şi a recunoscut că speră că şi Dinamo va beneficia de o arenă nouă curând.

O echipă care are un stadion ca acesta are cel puţin 12-13 puncte în plus faţă de ceea ce ar fi trebuit să aibă pentru că presiunea, prezenţa suporterilor şi atmosfera stimulează foarte tare.

Jucătorii noştrii nu au mai avut parte de susţinerea care era când jucam eu. Au dispărut suporterii noştri.

E momentul să revină, în condiţiile în care toate stadioanele care se construiesc şi se vor construi vor fi folosite şi umplute.

Aştept ca Dinamo să primească şi ea acest cadou şi aştept ca odată şi odată să se termine şi povestea asta cu Steaua şi FCSB, iar Steaua (n.r. FCSB) să joace pe stadionul ei, aşa cum e normal”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare