Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Andrei Prepeliţă semnează cu o formaţie din play-off: ”Săptămâna aceasta”

BREAKING | Andrei Prepeliţă semnează cu o formaţie din play-off: ”Săptămâna aceasta”

Superliga

Comentarii

Andrei Prepeliţă este aproape de a semna prelungirea de contract cu FC Argeş, a anunţat preşedintele Jean Vlădoiu.

În doar al doilea sezon după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, FC Argeş a reuşit să se califice în play-off şi să prindă semifinalele Cupei României.

Echipa se afla pe ultima poziţie în clasament când a fost preluată de Prepeliţă, la finalul lui 2020, iar fostul internaţional român a revitalizat cu adevărat echipa.

Alături de Mihăiţă Ianovschi, plecat între timp de la Piteşti, Prepeliţă a transformat-o pe Argeş din codaşa Ligii 1 în pretendentă la play-off, ratând la limită clasarea printre primele şase în ultima stagiune.

În acest sezon piteştenii îşi propuseseră calificarea în play-off, iar, după ce părea că Argeş nu mai are şanse, formaţia din Trivale a reuşit să îi ”fure” locul printre primele şase lui Botoşani.

Graţie acestei performanţe şi în ciuda înfrângerii din turul semifinalelor Cupei, în urma eşecului cu Voluntari, Jean Vlădoiu a anunţat că Prepeliţă este aproape de a semna o prelungire de contract.

Andrei Prepeliţă semnează cu o formaţie din play-off

Preşedintele lui FC Argeş a dezvăluit că nu vede alt antrenor mai potrivit pentru formaţia sa şi că speră ca acesta să continue o bună perioadă la Piteşti.

Nu depinde de mine, depinde de domnul Gentea, saptămâna aceasta cred că va semna (n.r. Prepeliţă prelungirea).

Andrei aşteaptă să fie chemat, au fost şi cele două jocuri şi, din discuţia cu domnul Gentea, după aceste două jocuri ne aşezăm la masă şi îi va face oferta lui Andrei şi va semna fără probleme.

Şi rezultatele, şi ce am realizat la Piteşti i se datorează în mare parte lui Andrei şi jucătorilor, iar nouă mai puţin.

Ar fi păcat să nu continuăm, nici nu îmi fac probleme că nu vom continua cu Andrei şi stafful. Eu mai am doi ani şi jumătate, dacă voi fi dat afară, nu e problemă, dar cât timp voi rămâne, Andrei îmi doresc să continuăm împreună.

Sunt meciuri de luptă pe asemenea teren, e foarte greu. Nu a fost ziua noastră, cei de la Voluntari s-au adaptat mai bine pe acest teren greu şi au reuşit să câştige”, a declarat Jean Vlădoiu, în urma turului semfinalelor Cupei României.

 

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare