Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iasmin Latovlevici, şocat că meciul cu Voluntari nu a fost întrerupt din cauza vremii: ”Sportul de azi s-a numit 'copiii şi bălţile'”

Iasmin Latovlevici, şocat că meciul cu Voluntari nu a fost întrerupt din cauza vremii: ”Sportul de azi s-a numit 'copiii şi bălţile'”

Cupa României

Comentarii

FC Voluntari a învins-o pe FC Argeş în turul semifinalelor Cupei României, scor 2-0.

FC Voluntari a făcut un pas important către finala Cupei României, după ce a reuşit să o învingă pe FC Argeş în turul semifinalelor.

Pe o ploaie deasă, rece, elevii lui Liviu Ciobotariu au reuşit să ”smulgă” un rezultat de 2-0, graţie golurilor marcate de cei doi internaţionali moldoveni din lot, Raţă şi Armaş.

Ilfovenii au reuşit să marcheze ambele goluri în prima repriză, iar în a doua jocul celor două echipe nu s-a prea asemănat fotbalului.

Bălţile de pe teren, cauzate de ploaie, au prevenit jucătorii din a pasa şi a dribla, lucru care a avantajat-o în final pe Voluntari, întrucât conducea deja.

În urma meciului, Iasmin Latovlevici a recunoscut că a fost şocat că meciul nu a fost întrerupt la pauză.

Fundaşul lateral a afirmat că a îngheţat pe teren şi că marţi seara nu s-a jucat fotbal, ci un alt sport.

Iasmin Latovlevici, şocat că meciul cu Voluntari nu a fost întrerupt din cauza vremii

Tremur, nu pot să îmi revin, e foarte frig, a fost o ploaie foarte rece. A fost şi un vânt care pur şi simplu intră în oase, dar dacă nu erau acele bălţi pe teren, să putem să pasăm, am încercat, dar... nu, nu.

Am intrebat dacă era posibil sa mai jucăm, se oprea mingea în baltă. Sportul de azi s-a numit 'copiii şi bălţile', a fost distractiv, am jucat în bălţi.

Ei au fost mai speculanţi, dar mai e şi returul. Am motive să fiu optimist, e un scor de 2-0, se poate întâmpla orice. Ne gândim la fiecare meci, dar obiectivul prinicpal e Cupa României.

N-am nicio revanşă de luat cu Craiova, a fost un joc care... programul meciului ne-a prins cum ne-a prins şi a venit foarte repede meciul cu Craiova, o echipă bună, am vrut mai mult de la meciul ăla, de aia au fost şi destul de mulţi nervi”, a declarat Iasmin Latovlevici.

Afla mai multe despre: iasmin latovlevici 

viewscnt
Articole similare