Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Şi-a dat acordul". Haaland semnează! Oferta-monstru l-a convins

BREAKING | "Şi-a dat acordul". Haaland semnează! Oferta-monstru l-a convins

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haaland (21 de ani) face, rapid, paşi în direcţia lui Manchester City, echipa lui Pep Guardiola, pentru care a jucat şi tatăl său - Alf-Inge Haaland - pe vremea când era fotbalist. Presa din Anglia a publicat cifrele contractului propus de Manchester City atacantului din Norvegia.

Manchester City este foarte aproape de a câştiga lupta pentru transferul lui Erling Haaland, "maşinăria" de goluri a Borussiei Dortmund. Real Madrid, PSG sau Barcelona sunt şi ele în cursa pentru semnătura lui Haaaland, însă Daily Mail susţine că Manchester City se află în pole-position.

Cifrele contractului propus de Manchester City lui Erling Haaland. Semnează până în 2027! Salariu uriaş

Viitorul lui Erling Haalnd prinde contur în direcţia lui Manchester City, club care conduce "cursa" pentru transferul atacantului norvegian. Potrivit Daily Mail, Manchester City este în pole-position pentru a obţine semnătura lui Erling Haaland, iar publicaţia britanică a publicat cifrele contractului propus de "Cetăţeni".

Manchester City va trebui să plătească, mai întâi, 75 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere a contractului lui Erling Haaland cu Borussia Dortmund. Haaland va primi un contract până în 2027, pe cinci ani, cu un salariu record pentru echipa britanică: 30 de milioane de euro pe an.

Pe lângă suma de transfer, Manchester City va trebui să achite şi comisioane, agentului Mino Raiola şi tatălui lui Haaland, Alf-Inge Haaland. Ambii solicită câteva 20 de milioane de euro pentru a finaliza transferul.

Potrivit jurnalistului David Ornstein, Haaland a aprobat oferta şi transferul lui la Manchester City.

Erling Haaland a marcat 25 de goluri şi a livrat opt pase de gol în 26 de meciuri jucate pentru Borussia Dortmund în acest sezon, în toate competiţiile.

  • 150 de milioane de euro de este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester cityerling haalandtransfercontract 

viewscnt
Articole similare