Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Suarez, înapoi în Premier League? Ce echipă îl vrea pe "Canibal"

Luis Suarez, înapoi în Premier League? Ce echipă îl vrea pe "Canibal"

Premier League

Comentarii

Luis Suarez (35 de ani) nu va rămâne la Atletico Madrid şi din vară încolo, când îi expiră contractul, şi s-ar putea întoarce în Premier League.

Luis Suarez, înapoi în Premier League? Ce echipă îl vrea pe "Canibal"

După plecarea de la Barcelona, Luis Suarez a semnat cu Atletico pe doi, contractul său cu formaţia "rojiblanco" urmând să se termine în vară. Atacantul are oferte din MLS şi din Turcia, dar ar putea reveni în Premier League, unde e dorit de fostul său coleg de la Liverpool, Steven Gerrard.

Potrivit Birmingham Mail, sursă citată de fichajes.net, Steven Gerrard l-a sunat pe Luis Suarez pentru a-l întreba dacă e tentat de revenirea în Premier League, la Aston Villa. Gerrard a fost căpitanul lui Suarez la Liverpool, din 2011 până în 2014, şi are nevoie de un "killer" în echipă.

La Aston Villa, Luis Suarez ar putea face din nou echipă cu alt fost coechipier de la Liverpool, Philippe Coutinho.

Sursa citată scrie că Luis Suarez e tentat să accepte revenire în Premier League, la Aston Villa, din mai multe motive. Prietenia sa cu Gerrard, Villa e o echipă care arată bine şi promite mult pentru sezonul viitor, iar lui Suarez i-a plăcut mereu fotbalul din Anglia.

Luis Suarez a marcat 13 goluri şi a strâns trei pase de gol în 40 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Atletico Madrid, în care a strâns însă doar 2.100 de minute, nefiind un titular incontestabil.

Afla mai multe despre: luis suareztransferpremier leagueaston villa 

viewscnt
Articole similare