Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Doi români, "pachet" la finalista Ligii Campionilor! Suma de transfer e uriaşă

BREAKING | Doi români, "pachet" la finalista Ligii Campionilor! Suma de transfer e uriaşă

Fotbal intern

Comentarii

Doi fotbalişti români, Alexandru Cicâldău (24 de ani) şi Octavian Popescu (19 ani), sunt doriţi la "pachet" la Sampdoria, fosta finalistă a Ligii Campionilor care traversează un sezon cu probleme în Serie A.

Sampdoria a pus ochii pe doi dintre cei mai promiţători fotbalişti români, Alexandru Cicâldău - fotbalistul lui Galatasaray - şi Octavian Popescu - starul de la FCSB. Fostă finalistă a Ligii Campionilor în 1992 (pierdută în faţa Barcelonei, 0-1 la Londra), Sampdoria trebuie să plătească o sumă uriaşă de transfer pentru a-i avea pe amândoi.

BREAKING | Doi români, "pachet" la finalista Ligii Campionilor! Suma de transfer e uriaşă

Alexandru Cicâldău şi Octavian Popescu sunt doriţi "la pachet" la Sampdoria, în Serie A, club care e în reconstrucţie. Cei doi români au intrat pe lista de transferuri a clubului din Genova şi, cel puţin în cazul lui Cicâldău, s-a aflat şi suma de transfer care trebuie achitată.

Interesul Samporiei pentru Alexandru Cicâldău nu e nou. Galatasaray a cerut 10 milioane de euro în schimbul mijlocaşului cumpărat de la U Craiova cu 6,5, însă părţile par că s-au înţeles pentru suma de 8 milioane de euro.

"Alexandru Cicăldău, de care şi Fiorentina se interesează, este dorit de Sampdoria. În ultimele ore, pista Octavian Popescu, un atacant născut în 2002, a câştigat teren! Popescu este evaluat la 7-8 milioane de euro", scriu jurnaliştii italieni de la footballnews24.it.

Ca şi în cazul lui Cicâldău, unde mai există interes din partea Fiorentinei, Sampdoria are concurenţă şi pentru Octavian Popescu, de serviciile căruia s-a interesat Torino.

Octavian Popescu a marcat nouă goluri şi patru pase decisive în 33 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB. De partea cealaltă, Alexandru Cicâldău a strâns cinci goluri şi patru pase de gol în 27 de partide din toate competiţiile acestui sezon alături de Galatasaray.

Afla mai multe despre: alexandru cicaldausampdoriaoctavian popescutransferserie a 

viewscnt
Articole similare