Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, ofertă concretă pentru unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Europa! Xavi confirmă: ”Jucătorii ca el sunt viitorul”

Barcelona, ofertă concretă pentru unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Europa! Xavi confirmă: ”Jucătorii ca el sunt viitorul”galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona pregăteşte o prelungire de contract pentru unul dintre cei mai promiţători jucători din ograda sa.

În urma plecării lui Lionel Messi de la club, FC Barcelona a început un proiect de reconstrucţie, necesar din pricina problemelor financiare grave de la club.

Îngropat în datorii, clubul catalan a fost nevoit să renunţe la cel mai mare fotbalist din istoria, după ani de management financiar defectuos din partea lui Bartomeu.

Joan Laporta a fost repus în funcţia de preşedinte, iar Barcelona a revenit la vechile sale valori: clubul promovează din nou tineri crescuţi în La Masia.

În mandatul lui Bartomeu, formaţia catalană preluase modelul lui Real Madrid, cheltuind sume enorme pentru jucători deja bine cunoscuţi.

Această filofozia a adus clubul în pragul dezastrului, motiv pentru care Laporta a revenit, reuşind până acum să îndrepte relativ corabia.

Printre marile câştiguri ale Barcei din ultima vreme se numără Nico şi Gavi, doi mijlocaşi centrali crescuţi de Barcelona, al doilea dintre aceştia, deşi încă la vârsta adolescenţei, debutând deja la naţionala Spaniei.

Barcelona, ofertă concretă pentru unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Europa

Alături de Pedri, aceştia sunt văzuţi ca viitorul Barcei, însă clubul catalan este nevoit să facă eforturi pentru a ţine de starurile sale.

Gavi mai are doar un an şi jumătate de contract şi este dorit insistent de marile cluburi ale Europei, în special de Bayern şi Liverpool.

Totuşi, Barcelona este disperată să ţină de acesta şi i-a făcut o propunere concretă pentru a rămâne la club, a dezvăluit chiar Xavi.

Antrenorul formaţiei catalane a afirmat că este absolut necesar ca Gavi să continue la club, întrucât ”jucătorii ca el sunt viitorul” clubului.

Cotat la 60 de milioane de euro, la doar 17 ani, mijlocaşul ar putea pleca liber de contract în vara lui 2023, dacă nu accceptă prelungirea.

Trebuie să îi prelungim contractul cât mai repede. Facem şi o chetă, dacă este nevoie! Jucătorii ca el sunt viitorul acestui club.

Din câte am înţeles, negocierile purtate de conducerea clubului pentru reînnoirea contractului lui Gavi decurg foarte bine. Gavi este un jucător esenţial pentru această echipă”, a declarat Xavi.

Afla mai multe despre: gavi 

viewscnt
Articole similare