Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor italian îi face reclamă lui Cicâldău în Serie A: ”Unul dintre cei mai de perspectivă jucători din fotbalul românesc”

Un antrenor italian îi face reclamă lui Cicâldău în Serie A: ”Unul dintre cei mai de perspectivă jucători din fotbalul românesc”

Transferuri

Comentarii

Devis Mangia, fostul antrenorul al lui Cicâldău la Universitatea Craiova, a vorbit la superlativ despre român în presa italiană.

Alex Cicâldău a semnat cu Galatasaray în vara lui 2021, dar deja este aproape de despărţirea de clubul turc, după doar un sezon.

Formaţia pregătită în prezent de Domenec Torrent traversează unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria sa, aflându-se mai aproape de retrogradare decât de cupele europene.

Galata ocupă în prezent poziţia a 15-a în campionat, la două locuri şi nouă puncte de zona roşie a clasamentului şi la 11 lungimi în urma primei poziţii care duce în cupele europene.

Formaţia turcă a început sezonul cu Fatih Terim pe bancă, omul care a insistat pentru transferurile lui Cicâldău şi Moruţan, fiind un om cu o strânsă legătură cu fotbalul românesc.

Însă, din pricina rezultatelor modeste, legendarul antrenor turc a fost înlocuit cu Torrent, fostul secund al lui Pep Guardiola, dar forma echipei nu s-a îmbunătăţit nici după venirea sa.

Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău au fost şi ei învinuiţi pentru rezultatele slabe ale echipei, în special fostul jucător de la FCSB, care nici nu a mai prins primul 11 în ultima vreme.

Un antrenor italian îi face reclamă lui Cicâldău în Serie A

Aşadar, Galata este pregătită să renunţe la amândoi, iar Cicâldău ar fi foarte căutat, mai ales în Serie A, de Sampdoria, dar şi de Fiorentina mai nou.

Devis Mangia, fostul său antrenor de la Craiova, a fost întrebat despre interesul Sampdoriei pentru fostul său elev, iar italianul a vorbit la superlativ despre acesta.

Mangia l-a numit unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români ai momentului, punctând că nu are doar potenţial totuşi, ci că şi este deja un jucător ”excelent”.

Sampdoria îl urmăreşte pe Cicâldău? Este un jucător cu calităţi foarte bune. Unul dintre cei mai de perspectivă jucători din fotbalul românesc.

Este un jucător excelent”, a declarat Devis Mangia la ”1 Station Radio”, conform sampdorianews.net.

6,5 milioane de euro a plătit Galata pentru serviciile lui Cicâldău, care a reuşit să contribuie cinci goluri şi trei pase decisive în cele 34 de partide disputate până acum în Turcia.

Afla mai multe despre: alex cicâldău 

viewscnt
Articole similare