Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"A semnat". Barcelona a reuşit încă un transfer pentru sezonul viitor!

"A semnat". Barcelona a reuşit încă un transfer pentru sezonul viitor!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a transferat un fotbalist spaniol, anunţă presa din Spania fără să publice numele jucătorului care a semnat deja cu echipa de pe Camp Nou. Ar fi al treilea transfer reuşit de Barcelona pentru sezonul viitor, după Franck Kessie (25 de ani, AC Milan) şi Andreas Christensen (26 de ani, Chelsea).

"A semnat". Barcelona a reuşit încă un transfer pentru sezonul viitor!

Barcelona a reuşit al treilea transfer pentru sezonul viitor. Jurnalistul Jose Pedrerol de la El Chiringuito a anunţat, miercuri, că echipa catalană a semnat un fotbalist din Spania, dar fără să dezvăluie numele acestuia.

"Barcelona a semnat un fotbalist spaniol, dar nu-i pot dezvălui numele", a declarat Pedrerol, în cadrul emisiunii pe care o găzduieşte.

Ar fi al treilea transfer reuşit de catalani pentru sezonul viitor, după mijlocaşul defensiv Franck Kessie de la AC Milan şi fundaşul central Andreas Christensen.

Cine sunt fotbaliştii spanioli doriţi de Barcelona

Dani Olmo (23 de ani) - Crescut în La Masia, Olmo n-a apucat să joace pentru echipa mare a Barcelonei şi a plecat la Dinamo Zagreb, în 2014. Croaţii l-au vândut mai departe, la RB Leipzig, în 2020, iar din vara trecută a intrat pe lista de transferuri a Barcelonei. Olmo a fost dorit de catalani în vară, când Joan Laporta a încercat să dea o lovitură de imagine în ultima zi de mercato, dar transferul nu s-a făcut. Barcelona monitorizează atent situaţia lui Dani Olmo la RB Leizpig.

Cesar Azpilicueta (32 de ani) - Căpitanul lui Chelsea, Azpilicueta, un fotbalist polivalent, este dorit de Xavi şi Joan Laporta şi era aşteptat liber de contract în vară pe Camp Nou. Totuşi, pentru că a jucat un anumit număr de meciuri, contractul lui "Azpi" cu Chelsea s-a prelungit automat pentru încă un sezon, până în 2023.

Jose Gaya (26 de ani) - Fundaşul şi căpitanul Valenciei termină contractul cu "Liliecii" în vara lui 2023 şi Mateu Alemany - directorul sportiv al Barcelonei - e mare fan al său după ce au lucrat împreună şi pe "Mestalla". Jose Gaya este dorit pe Camp Nou pentru a fi, mai întâi, un concurent pe post şi, mai apoi, un înlocuitor pe termen lung al lui Jordi Alba.

Afla mai multe despre: barcelonajose gayadani olmoazpilicuetatransferfotbalistspaniol 

viewscnt
Articole similare