Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, transfer uluitor! Suma uriaşă a intrat în cont. Fotbalistul, vândut în străinătate

Becali, transfer uluitor! Suma uriaşă a intrat în cont. Fotbalistul, vândut în străinătate

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a făcut un transfer uluitor când l-a vândut pe Dennis Man (23 de ani) la Parma cu 13 milioane de euro, sumă care l-a şocat pe Basarab Panduru. Expertul Orange Sport s-a declarat mirat de suma uriaşă care a intrat în conturile FCSB când Dennis Man a fost vândut în străinătate.

La începutul lui 2021, Gigi Becali reuşea o mutare uluitoare pe piaţa transferurilor. Parma plătea 13 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Dennis Man, pe vremea când italienii jucau, încă, în Serie A. Basarab Panduru a spus, la Orange Sport, că nu se aştepta niciodată să fie plătită de vreun club pe un fotbalist român.

Becali, transfer uluitor!  Suma uriaşă intrată în contul FCSB a şocat: "Nu mă aşteptam niciodată" | EXCLUSIV

Pe 29 ianuarie s-a perfectat transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma pentru o sumă record. Patronul american al echipei italiene, Kyle Krause, a plătit 13 milioane de euro pentru a-l cumpăra pe Dennis Man. La un an şi jumătate distanţă, Basarab Panduru a spus - la Orange Sport - că nu se aştepta niciodată ca un club să plătească o sumă uriaşă de bani pe Dennis Man.

"Pandi" a vorbit despre plecarea lui Dennis Man în condiţiile în care FCSB a mai scos câteva "produse" de export de un an şi jumătate încoace. Octavian Popescu şi Ianis Stoica (ambii 19 ani) sunt jucătorii pe care Gigi Becali speră să încaseze sume importante de bani în viitor.

Basasrab Panduru a spus că nu crede că vreun club va plăti 30 de milioane de euro pentru Octavian Popescu, iar la Ianis Stoica e vorba despre o sumă de zece ori mai mică.

"Nu mai spun că nu e vândut (n.r. - Ianis Stoica) pentru că găseşti nebuni care plătesc 13 milioane. Nu mă aşteptam niciodată să dea pe Man cineva 12-13 milioane de euro. Şi acum să vii să spui că dă cineva trei milioane pe Stoica. Poa' să dea, nu mai zic nimic, tac din gură. Găseşti pe cineva să dea trei milioane pe el. Pe Popescu să dea 30 de milioane nu cred că se găseşte niciodată nimeni. Asta cred", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Gigi Becali a vândut, de-a lungul timpului, mai mulţi jucători cu sume mari de bani. Dennis Man este cel mai scump transfer reuşit vreodată de FCSB, 13 milioane de euro, dar şi Nicolae Stanciu (10 milioane de euro), Vlad Chiricheş (9 milioane de euro) sau Florin Gardoş (6,8 milioane de euro) au fost vânduţi pe sume importante care au intrat în conturile clubului roş-albastru.

Afla mai multe despre: gigi becali transfer uluitorgigi becali transfergigi becali transfer fcsbtransfer gigi becali fcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare