Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Ofertă "foarte mare" pentru starul FCSB! Becali, TUN impresionant

ALERTĂ | Ofertă "foarte mare" pentru starul FCSB! Becali, TUN impresionant

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a avut pe masă o ofertă "foarte mare" pentru Florinel Coman (24 de ani), unul dintre starurile de la FCSB. Totuşi, omul de afaceri din Pipera a refuzat un adevărat tun impresionant, pretenţiile financiare fiind mai mari.

Ofertă "foarte mare" pe care Gigi Becali a avut-o pentru starul de la FCSB, Florinel Coman, care trece printr-o perioadă grea în prezent, după mai multă vreme în care a stat accidentat. Patronul FCSB a refuzat oferta, Coman a rămas la echipă şi acum trebuie să tragă tare pentru a reveni în top.

ALERTĂ | Ofertă "foarte mare" pentru starul FCSB! Becali, TUN impresionant

Gică Hagi, omul care l-a format pe Florinel Coman la academia sa de la Ovidiu, a dezvăluit că Gigi Becali a refuzat o ofertă "foarte mare" pentru Florinel Coman, în trecut. Omul de afaceri din Pipera regretă acum că nu l-a dat pe Coman, care s-a accidentat şi se chuinuie să recapete forma de dinaintea accidentării.

"Regele" Hagi a vorbit despre Florinel Coman şi oferta refuzată de FCSB în contextul în care s-a scris că ar putea încerca să-l transfere la Farul pentru a-l reabilita.

"E valoros, e unul dintre cei mai mai bun de la ei. Sa nu uitati ca el a lipsit 6-8 luni. Inainte sa se accidenteze era cel mai bun om al FCSB-ului. E o perioada grea, cei de langa el trebuie sa aiba rabdare cu el si sa-l aduca, cum era inainte. Asta e scopul lor, cred, ca stiu ca avut si oferta foarte mare cu el şi nu l-au dat", a spus Gică Hagi, la conferinţa de presă de după Farul - U Craiova 0-3.

  • 3 - trei milioane de euro a plătit FCSB pentru transferul lui Florinel Coman
  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Gigi Becali a refuzat o ofertă de 7 milioane de euro pentru Florinel Coman

După apariţii mai puţin reuşite ale lui Florinel Coman în echipa FCSB, Gigi Becali şi-a adus aminte că a refuzat o ofertă concretă de şapte milioane de euro pentru vânzarea "perlei" sale. Patronul roş-albaştrilor regretă că n-a acceptat să se despartă de Florinel Coman acum, de teamă că nu-şi va mi putea recupera investiţia în condiţiile formei sale slabe.

"Regret şi că n-am încasat şi 7 milioane de euro. Am avut 9 milioane de euro, am avut şi 7 milioane de euro, dar asta este", a spus Gigi Becali, la Pro X.

  • 1 - un gol şi două pase de gol a reuşit Florinel Coman în toate competiţiile acestui sezon, în 817 minute strânse în 18 meciuri

Afla mai multe despre: gigi becali oferta florinel comanflorinel coman oferta transferflorinel coman oferta fcsbgigi becali florinel coman 

viewscnt
Articole similare