Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"S-a luat în calcul pentru 5 secunde". Transferul imposibil adus în discuţie la Farul

"S-a luat în calcul pentru 5 secunde". Transferul imposibil adus în discuţie la Farul

Farul

Comentarii

Ciprian Marica, unul dintre acţionarii principali de la Farul, a dezvăluit că, într-o şedinţă a clubului, s-a adus în discuţie posibilitatea ca Florinel Coman (24 de ani) să revină la echipa lui Gică Hagi. Totuşi, Marica a spus că nu se pune problema de vreun transfer.

Florinel Coman trece printr-o perioadă grea a carierei, după ce a suferit mai mult accidentări serioase şi s-a operat, iar forma sa sportivă nu este ce mai bună. Cunoscut pentru modul cum "resuscitează" fotbalişti, Gică Hagi - omul care l-a format pe Florinel Coman - ar fi interesat de revenirea lui Coman la Constanţa, dar doar dacă e vorba despre un transfer definitiv.

Revenirea lui Florinel Coman la Farul s-a luat în calcul "pentru cinci secunde" într-o şedinţă a clubului, a dezvăluit Ciprian Marica, dar nu se pune problema despre un împrumut, iar cu un transfer definitiv al lui Coman pe axa FCSB - Farul nu încape discuţie, Gigi Becali nefiind de acord.

”La ultima şedinţă de la club, nu se punea în discuţie aşa ceva. Condiţiile nu ar fi fost cele pe care noi ne le dorim. Era vorba de un împrumut, se discuta teoretic. Nimeni nu ar fi fost de acord cu aşa ceva.

Nu vrem ca un jucător să joace la noi pentru alte echipe, adică să fie proprietatea altcuiva. Spun sincer, nu s-a discutat mai mult de 5 secunde. A adus cineva în discuţie această ipoteză, iar lumea a zis: ’Dacă poate intra în calcul un transfer, poate discutăm’. Să nu fim naivi, Hagi nu vrea să transforme un jucător pentru alt club”, a spus Marica, la Pro Arena.

Florinel Coman a jucat 817 minute în 18 meciuri din toate competiţiile acestui sezon cu FCSB, timp în care a marcat o dată şi a livrat două pase de gol.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florinel comantransferfarulciprian maricafcsb 

viewscnt
Articole similare