Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Toni Petrea când a auzit despre posibilitatea ca Florinel Coman să fie cedat la Farul! ”Am văzut şi eu”

Cum a reacţionat Toni Petrea când a auzit despre posibilitatea ca Florinel Coman să fie cedat la Farul! ”Am văzut şi eu”

FCSB

Comentarii

Florinel Coman ar putea să fie repatriat la Farul Constanţa.

Ciprian Marica, acţionar la Farul Constanţa, a dezvăluit că a fost pusă în discuţie posibilitatea ca Florinel Coman să fie readus la Farul Constanţa. Totuşi, condiţiile transferului nu ar fi fost pe placul lui Gică Hagi. 

Florinel Coman nu se mai regăseşte la FCSB. Şeptarul lui Toni Petrea a fost o perioadă lungă de timp accidentat, iar în prezent pare că nu a revenit la forma din trecut, care l-a făcut pe Gigi Becali să ceară milioane de euro în schimbul transferului său. 

Gigi Hagi ar fi dorit să îl readucă la Constanţa, pentru a-l ajuta să îşi revină în formă, dar mutarea s-ar fi făcut doar sub formă de împrumut, fără posibilitatea de cumpărare. Declaraţiile lui Ciprian Marica au ajuns şi la urechile lui Toni Petrea, dar a negat posibilitatea acestui transfer. 

”Am văzut şi eu.”

”Am văzut şi eu ceva, dar nu am discutat despre un eventual împrumut sau ceva de genul”, a declarat Anton Petrea.

Ciprian Marica a explicat că Gică Hagi nu vrea să transforme jucătorii altor echipe, pentru ca mai apoi, să fie învins de ei. 

”La ultima şedinţă de la club, nu se punea în discuţie aşa ceva. Condiţiile nu ar fi fost cele pe care noi ni le dorim. Era vorba de un împrumut, se discuta teoretic. Nimeni nu ar fi fost de acord cu aşa ceva.

Nu vrem ca un jucător să joace la noi pentru alte echipe, adică să fie proprietatea altcuiva. Spun sincer, nu s-a discutat mai mult de 5 secunde. A adus cineva în discuţie această ipoteză, iar lumea a zis: ’Dacă poate intra în calcul un transfer, poate discutăm’. Să nu fim naivi, Hagi nu vrea să transforme un jucător pentru alt club”, a spus Marica, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: fcsb-toni petrea-florinel coman 

viewscnt
Articole similare