Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce îşi doreşte Florinel Coman la meciul cu Universitatea Craiova! ”Mereu am făcut meciuri bune contra lor!”

Ce îşi doreşte Florinel Coman la meciul cu Universitatea Craiova! ”Mereu am făcut meciuri bune contra lor!”

FCSB

Comentarii

FCSB va juca contra celor de la Universitatea Craiova într-un meci din etapa cu numărul 3 din play-off-ul Ligii 1, iar partida va putea fi urmărită pe Orange Sport 1.

Florinel Coman a fost chinuit de accidentări în ultima perioadă şi a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei contra oltenilor. El a transmis că jocul ar putea să fie decisiv în lupta pentru titlu. 

”Mereu am făcut meciuri bune contra lor!”

”Este un meci decisiv, trebuie să câştigăm. Ne-am pregătit foarte bine, mergem încrezători şi să luăm cele trei puncte. Doar la asta ne gândim. Pe ambele echipe e presiune, sunt echipe mari, de tradiţie, nu e presiune doar la noi sau doar la ei.

Este un meci deschis, ambele joacă un fotbal frumos. Noi avem şanse mari, avem şi suporterii care ne vor împinge spre un rezultat pe care ni-l dorim”, a spus Florinel Coman.

Sunt foarte bine, vom vedea la ce nivel sunt mâine seară, eu spun că sunt foarte bine. Simt că pot reveni, nu am un obiectiv personal, doar să intru şi să prind cât mai multe minute”, a spus şeptarul FCSB-ului. 

De asemenea, Florinel Coman susţine că îşi doreşte să marcheze contra Craiovei şi vrea să sărbătorească alături de suporteri. 

”Îmi doresc să marchez şi să mă bucur alături de suporteri. Mereu am făcut meciuri bune contra lor. Eu cred că e un meci deschis şi asta face diferenţa, noi avem calitate mai mare şi putem decide meciul. Goluri multe din partea noastră, sper”, a transmis Florinel Coman.

Afla mai multe despre: fcsb-craiova-florinel coman 

viewscnt
Articole similare