Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îmi doresc să mă întorc". Vlad Chiricheş a mers alături de FCSB la Cluj pentru derby-ul cu CFR!

"Îmi doresc să mă întorc". Vlad Chiricheş a mers alături de FCSB la Cluj pentru derby-ul cu CFR!

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (32 de ani), căpitanul echipei naţionale şi fostul fotbalist de la FCSB, va fi alături de echipa roş-albastră în derby-ul cu CFR Cluj, din Gruia. Fundaşul central le-a aprins imaginaţia fanilor şi a spus că îşi doreşte să se întoarcă, într-o zi, la FCSB.

"Îmi doresc să mă întorc". Vlad Chiricheş a mers alături de FCSB la Cluj pentru derby-ul cu CFR!

Trecut pe la Tottenham, Napoli şi aflat acum la Sassuolo, după plecarea de la FCSB, Vlad Chiricheş a rămas cu inima alături de echipa roş-albastră. Fundaşul central a profitat de zilele libere pe care le are, din Italia, şi a mers alături de FCSB la Cluj pentru derby-ul cu CFR Cluj.

Într-un interviu acordat pentru FCSB TV, Vlad Chiricheş a aprins imaginaţia fanilor şi a anunţat că, în viitor, îşi doreşte să se întoarcă la echipă. În plus, căpitanul naţionalei României le-a dat un sfat tinierilor fotbalişti ai roş-albaştrilor.

„Am 2-3 zile libere şi îmi doream să-i văd pe băieţi, să le urez baftă pentru meciul din seara asta. O să fiu în tribună, să-i susţin. Pe mulţi îi cunosc, le-am urat succes. Trebuie să câştige. Pe Tavi Popescu l-am întrebat dacă e în formă, sper să facă un meci bun în această seară”, a spus Chiricheş pentru FCSB TV.

„E important să aibă încredere în ceea ce fac, să aibă o mentalitate puternică, să muncească foarte mult, să fie serioşi (...) Nu ştii niciodată ce-ţi rezervă viitorul. Dar Steaua a rămas în sufletul meu şi îmi doresc să mă întorc pe finalul carierei”, a declarat Vlad Chiricheş.

Vlad Chiricheş a jucat la FCSB între ianuarie 2012 şi august 2013, timp în care a câştigat două titluri de campion şi o Supercupă a România, dar a jucat şi în primăvara Europa League alături de roş-albaştri.

Afla mai multe despre: vlad chirichesfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare