Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalist de 3,5 milioane €, sub comanda lui Petrea! Anunţ-bombă la FCSB după înfrângerea cu Craiova | EXCLUSIV

Fotbalist de 3,5 milioane €, sub comanda lui Petrea! Anunţ-bombă la FCSB după înfrângerea cu Craiova | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florinel Coman (24 de ani), fotbalist cotat la 3,5 milioane de euro de transfermarkt.com, se antrenează sub comnada lui Toni Petrea la FCSB şi a făcut-o foarte bine în ultimele săptămâni, încât antrenorul a fost nevoit să schimbe sistemul la înfrângerea cu U Craiova, 0-2 pe Arena Naţională.

Operat în urmă cu câteva luni, Florinel Coman a revenit la antrenamentele FCSB - deja de mai multă vreme - şi începe să arate din nou a fotbalistul pe care Gigi Becali cerea multe milioane de euro. Mihai Stoica, managerul FCSB şi expertul Orange Sport, a dezvăluit că Florinel Coman l-a "forţat" pe Toni Petrea să-l bage în primul 11 la meciul cu Craiova după cât de bine a arătat la antrenamente în ultimele săptămâni.

Fotbalist de 3,5 milioane €, sub comanda lui Petrea! Anunţ-bombă la FCSB după înfrângerea cu Craiova | EXCLUSIV

Totuşi, Florinel Coman a rezistat doar 45 de minute pe teren în derby-ul cu U Craiova, prestaţia sa nefiind la nivelul în care acesta s-a prezentat la anternamente. Mihai Stoica a spus că forma arătată de Coman l-a antrenamente l-a determinat pe Toni Petrea să schimbe sistemul.

"Florinel Coman a arătat foarte bine la antrenamente, era logic să începi cu el, şi-a forţat locul în echipă. Ne-a făcut să-l scoatem pe Octavian de acolo", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

În înfrângerea cu U Craiova, 0-2 pe Arena Naţională, FCSB a început meciul în sistemul 4-2-3-1, cu Edjouma şi Şut la mijloc, Olaru în dreapta, Octavian Popescu în spatele vârfului Tănase, iar Coman în partea stângă. După pauză, Coman a ieşit, iar FCSB s-a întors la sistemul 4-3-3, pe care-l foloseşte deja de ceva timp.

Florinel Coman a marcat un gol şi a livrat două pase de gol în 808 minute jucate în 17 meciuri dint toate competiţiile acestui sezon alături de FCSB.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbtoni petrealiga 1 

viewscnt
Articole similare