Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Lovitura carierei pentru fotbalistul român! A semnat oficial cu Bayern Munchen

BREAKING | Lovitura carierei pentru fotbalistul român! A semnat oficial cu Bayern Munchengalerie foto

Bayern Munchen

Comentarii

Rareş Canea, căpitanul echipei U19 a lui Bayern Munchen, a semnat o prelungire de contract cu clubul bavarez.

Rareş Canea este un fotbalist de 18 ani, născut la Constanţa, dar care evoluează pentru formaţia U19 a lui Bayern Munchen, pe postul de fundaş central.

Apărătorul este căpitanul echipei de juniori a bavarezilor, dar este accidentat din august 2021, după ce a suferit o ruptură a ligamentului înscrucişat.

Tânărul fotbalist mai suferise anterior din pricina accidentărilor, astfel că nu a prins meciuri decât la naţionala U16 a Germaniei, fiind cetăţean neamţ, deşi are deja 18 ani.

Canea s-a mutat în Germania în 2011, alături de părinţii săi, şi a evoluat pentru TSV Grunwald şi TSV 1860 Munchen înainte de a face pasul la academia lui Bayern, în 2014.

În ciuda faptului că este grav accidentat şi există posibilitatea să nu mai fie la fel după ce revine de pe margine, contractul fotbalistului din România a fost prelungit oficial de formaţia bavareză.

Bayern a anunţat, pe reţelele de socializare, că Rareş Canea a semnat o nouă înţelegere cu formaţia din Munchen, care este valabilă până cel puţin în 2023.

Rareş Canea a semnat oficial cu Bayern Munchen

Născut pe 12 martie 2004, apărătorul central putea reprezenta viitorul echipei noastre naţionale, dar, dacă devină un jucător de clasă, este clar că acesta va prefera Germania.

Acesta ar reprezenta un nou talent pierdut, la fel ca Theo Corbeanu, care a ales o altă echipă naţională în detrimentul României.

Rareş Canea, care se accidentase grav şi în vara lui 2020, cu un an înaintea următoarei accidentări dure, vorbise despre momentele trăite după revenirea la antrenamente.

”A fost un coşmar, acum sunt pentru prima dată bucuros după o lungă perioadă şi zâmbesc din nou!

Am avut un ghinion teribil la a doua accidentare. Erau ultima zi de pregătire, ultimul antrenament şi chiar ultimele minute ale antrenamentului când a recidivat ruptura.

După alergările în pantofi de sport, marţi mi-am pus, în sfârşit, ghetele de fotbal, cu crampoane, şi am făcut primul antrenament pe gazon”, spunea Rareş Canea la sfârşitul lunii ianuarie, pentru sport.ro.

Afla mai multe despre: rareş canea 

viewscnt
Articole similare