Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Principala concluzie trasă în urma înfrângerii FCSB-ului cu Universitatea Craiova: ”Reghe a demonstrat că este mai bun decât Gigi ca antrenor” | EXCLUSIV

Principala concluzie trasă în urma înfrângerii FCSB-ului cu Universitatea Craiova: ”Reghe a demonstrat că este mai bun decât Gigi ca antrenor” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut duelul cu Universitatea Craiova, din a treia etapă a play-off-ului, scor 0-2.

FCSB a pierdut doar al doilea meci de pe teren propriu în Liga 1 în acest sezon, după ce a fost înfrântă de Universitatea Craiova, scor 0-2.

Elevii lui Toni Petrea au dominat partida, dar s-au întrecut în ratări, iar nicio schimbare făcută, de antrenor sau de patron, nu a dat roade.

În final, roş-albaştrii au eşuat, iar cu acest eşec şi-ar putea lua gândul de la titlu, atât timp cât CFR Cluj nu se împiedică pe teren propriu împotriva lui FC Argeş.

În urma jocului, Gigi Becali şi-a desfiinţat mai mulţi jucători şi a afirmat, din nou, că nu va mai investi la echipă, întrucât nu îi produce bani.

Dumitru Dragomir a urmărit cu interes duelul de duminică, dintre FCSB şi Universitatea Craiova, şi a tras o principală concluzie.

Fostul şef de la LPF l-a ironizat pe Gigi Becali pentru felul în care încă îşi conduce echipa şi a afirmat că Reghecampf a demonstrat că este un mai bun antrenor decât fostul său patron.

Principala concluzie trasă în urma înfrângerii FCSB-ului cu Universitatea Craiova

"Gigi nu a făcut nicio greşeală. El a înţeles perfect capitalismul. Sunt banii lui şi face ce vrea el cu ei. El este singur. Nu are asociaţi, nu are nimic.

Sigur,  domnule, că a făcut greşeli, dar sunt banii lui.  Victoria asta a Craiovei a fost aşa şi ca o demonstraţie. Reghe a demonstrat că este mai bun decât Gigi ca antrenor. 

Dacă m-aţi fi întrebat de la bun început cine va câştiga campionatul, vă spuneam de la debutul sezonului numele campioanei. O ştia toată lumea", a declarat Dumitru Dragomir, pentru Orange Sport.

În urma înfrângerii cu Universitatea Craiova, FCSB a rămas la cinci puncte în urma campioanei CFR, cu un meci mai mult jucat.

Dacă ajunge la opt puncte de formaţia roş-albastră, CFR nu poate fi prinsă nici dacă pierde ambele meciuri cu FCSB, atât timp cât le câştigă pe restul.

                                                                                                                                                                                                                                       Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare