Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"De ce demisia?". Gigi Becali tranşează dorinţa fanilor care au cerut plecarea lui Toni Petrea. "Sunt idiot şi nu sunt gospodar"

"De ce demisia?". Gigi Becali tranşează dorinţa fanilor care au cerut plecarea lui Toni Petrea. "Sunt idiot şi nu sunt gospodar"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit prima reacţie după ce Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 împotriva echipei sale. Afaceristul nu s-a pronunţat în privinţa lui Toni Petrea şi a comentat partida de pe Arena Naţională.

Gigi Becali, după FCSB - Universitatea Craiova 0-2

Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Dacă actuala campioană o învinge pe FC Argeş, luni, echipa lui Dan Petrescu se distanţează la opt puncte de locul secund. 

"Nu am mai trăit eu. Când echipa adversă are 1-0 şi trebuie să câştigi, nu mai ai emoţii. Ai la 0-0, la 1-0 în tur. Dacă dai 1-1 iar ai emoţii, asta e experienţa mea. Eu zic că aşa am văzut. Dacă vă uitaţi, vine Cristea în alunecare. E clar, nu are legătură, dar acum ce să mai? 11 metri inventat, dar ei n-au ajuns la poartă. În a doua repriză au dat şi golul ăla. Aici a făcut Dumnezeu. Eu de ce să am emoţii? Poate face Dumnezeu şi azi (n.r. - în CFR Cluj - FC Argeş), poate face Dumnezeu şi pierde CFR tot până la final. Craiova se bate la campionat acum. 

Cum au câştigat ei ieri fără să ajungă la poartă... Ne pot bate pe noi încă o dată şi pe ei de două ori, pe CFR. Dacă vrea Dumnezeu se întâmplă în fiecare zi

Nu ne-a învins Reghecampf. Când nu ajungi la poartă, nu ne-a învins", a declarat Gigi Becali la Pro X. 

De această dată, arbitrajul nu a avut parte de critici, deşi centralul Horaţiu Feşnic a avut de luat decizii importante de-a lungul celor 90 de minute. 

"Horaţiu Feşnic, în pauză, s-a uitat la secvenţe, la reluări, a văzut că a dat 11 metri gratuit, a văzut fault în atac la Pigliacelli, dar nu a dat în a doua repriză. De asta nu a dat, ca să echilibreze. Tentă n-a fost, nu. Vezi dacă e cu tentă dacă nu dă cartonaşe. Ăsta a dat cartonaşe. Dacă nu dă cartonaşe, atunci e cu tentă. Golul anulat a fost cu mâna, da", a mai spus afaceristul. 

Reacţia lui Gigi Becali după ce s-a cerut demisia lui Toni Petrea

FCSB a ratat o nouă şansă de a se apropia de CFR Cluj, iar mai mulţi suporteri ai echipei din Berceni au cerut plecarea antrenorului Toni Petrea. Scandările s-au auzit în partida cu Universitatea Craiova, când oltenii se îndreptau spre victorie. 

"Poate ia campionatul. De ce demisia? Să vedem ce o să fie. Nu vorbesc cu dacă. Dacă eu nu mă gândesc la ceva pe viitor, mă întrebi ceva ce nu gândesc? Nu pot gândi pe viitor să dau răspunsul. Dacă eram gospodar, eram idiot să dau bani în fotbal? Eu sunt idiot şi nu sunt gospodar", a adăugat finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbuniversitatea craiovatoni petrea 

viewscnt
Articole similare