Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine ar putea construi stadionul FCSB! Investiţie majoră

Cine ar putea construi stadionul FCSB! Investiţie majoră

FCSB

Comentarii

Impresarul Victor Becali oferă indicii în privinţa refuzului finanţatorului FCSB, Gigi Becali, de a construi un stadion la standardele Ligii 1 pentru echipa care are baza de pregătire la Berceni. Agentul a indicat cine ar trebui să facă arena, după ce în România au apărut mai multe stadioane moderne.

Stadion pentru FCSB? Cine l-ar putea construi pentru Gigi Becali

FCSB foloseşte Arena Naţională pentru meciurile considerate acasă, iar noul tarif a fost anunţat pentru a folosi arena. Atunci când cel mai mare stadion al ţării a fost indisponibil, clubul din Berceni a jucat la Piteşti, Giurgiu sau Buzău. 

Pentru moment, Stadionul Steaua şi arena de la Arcul de Triumf au fost variante interzise pentru FCSB, deşi s-a făcut cerere pentru ca echipa să joace acolo. 

Recent, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost întrebat de ce afaceristul Gigi Becali nu investeşte într-un stadion la Berceni, ca să nu mai fie nevoie să închirieze, de fiecare dată, Arena Naţională. 

MM Stoica a explicat că Gigi Becali preferă să direcţioneze bani în dorinţele sale, dar vărul său, Victor Becali, a explicat ce ar trebui să se întâmple pentru ca FCSB să beneficieze de un stadion al său. 

De altfel, agentul a oferit un posibil indiciu în privinţa aşteptărilor finanţatorului. O investiţie publică ar fi singura soluţie pentru ca FCSB să aibă propriul stadion. 

"Păi, când spuneţi <<Gigi Becali să-şi facă stadion>>... Dar cine şi-a făcut stadion? Steaua şi-a făcut stadion? 

Stadion trebuie să facă oraşul, comunitatea. Cu stadioanele chiar nu e... Trebuie să le facă cine trebuie să le facă, pentru că noi nu vrem să avem Allianz Arena, de la Bayern Munchen, dar vedeţi că toate orăşelele mici, prin toate satele există stadioane mici, alea de prin liga a şaptea din Germania", a declarat Victor Becali la Radio Sport Total FM.

FCSB, încă o şansă ratată de a se apropia de CFR Cluj, după 0-2 cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Dacă actuala campioană o învinge pe FC Argeş, luni, echipa lui Dan Petrescu se distanţează la opt puncte de locul secun.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 33, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

De altfel, Arena Naţională ar putea fi indisponibilă în ultima etapă din play-off, la FCSB - CFR Cluj, meciul care ar putea decide campioana Ligii 1. 

Afla mai multe despre: fcsbstadion fcsbgigi becalimihai stoicamm stoica 

viewscnt
Articole similare