Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu, replică memorabilă pentru Mihai Rotaru după FCSB - Universitatea Craiova 0-2: "I-am spus"

Sorin Cârţu, replică memorabilă pentru Mihai Rotaru după FCSB - Universitatea Craiova 0-2: "I-am spus"

FC U Craiova

Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a lăudat echipa pentru victoria cu FCSB şi a avut o replică spumoasă pentru Mihai Rotaru.

Sorin Cârţu, după FCSB - Universitatea Craiova 0-2

Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

"Îmi era frică înaintea partidei, adică pentru tot ce a fost aşa înainte de meci, toată perioada asta de întrerupere, cu necazurile noastre, cu antrenamente în salturi. Până la urmă s-au unit aşa băieţii şi au reuşit să facă o partida bună. De fiecare dată când jucam cu FCSB, cel puţin în prima repriză făceam nişte cadouri şi apoi jucam cu handicap. De data această am fost mult mai atenţi, am stâns mai bine şi culoarele, nu au mai fost libere, să-şi exprime ei calităţile lor. S-a gândit foarte bine partida şi până la urmă şi faptul că am înscris două goluri zic eu că a fost meritat, am avut şi un portar în zi inspirată, a avut două, trei intervenţii în nişte momente psihologice, la 0-0, pe urmă la 1-0", a declarat Sorin Cârţu. 

Preşedintele clubui a glumit cu patronul Mihai Rotaru, imediat după meci, făcând referire la perioada în care a şi antrenat echipa. 

"Sunt bucuros, i-am şi spus domnului Rotaru, că vorbeam acum. Echipa asta câştigă cu mine ca antrenor, numai cu mine ca preşedinte, nu. Se pare că din '89 n-a mai fost o victorie la Bucureşti.

Mi-au plăcut mulţi jucători şi modul în care au apărat momentul ,mai ales atunci când am avut avantaj. Cam aşa trebuie să se procedeze de multe ori când ai avantaj, pentru conservarea rezultatului. S-a mai schimbat şi sistemul. Pentru locul doi, asta a şi fost, era ultima noastră şansă că să sperăm la locul doi, astea sunt speranţele noastre, vedem. Se joacă în continuare. 

Octavian Popescu nu ne interesează, el are drumul lui, noi drumul nostru. Gata, sunt lucruri trecute, nu mai pot fi îndreptate", a mai spus conducătorul Universităţii Craiova. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 33, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: sorin cartuuniversitatea craiovafcsbmihai rotaru 

viewscnt
Articole similare