Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro, desfiinţat după eşecul cu Craiova: ”Am avut ofertă de 7 milioane pentru el, dar am zis că iau 20”

Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro, desfiinţat după eşecul cu Craiova: ”Am avut ofertă de 7 milioane pentru el, dar am zis că iau 20”

FCSB

Comentarii

Un jucător pe care Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro a ieşit şifonat după ce FCSB a pierdut cu 0-2 în faţa Universităţii Craiova.

FCSB a pierdut cu 0-2 derby-ul cu Universitatea Craiova, rezultat în urma căruia CFR Cluj s-ar putea distanţa la 8 puncte, cu 7 etape înainte de finalul campionatului.

Printre altele, Gigi Becali spune că a fost o greşeală în echipa de start şi a promis că nu va mai face aşa ceva.

Jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 3 milioane de euro, desfiinţat

Toni Petrea a început derby-ul cu Universitatea Craiova cu o surpriză. Antrenorul FCSB-ului l-a titularizat pe Florinel Coman în banda stângă şi l-a trimis pe Tavi Popescu - titularul acelui post - în partea dreaptă.

Gigi Becali recunoaşte că a forţat această mutare pentru a-i da o nouă şansă lui Florinel Coman, jucător pe care a plătit 3 milioane de euro.

Însă patronul FCSB spune că a fost din nou dezamăgit de evoluţia lui Florinel Coman şi a promis că acesta va fi reprofilat, deoarece titular pe postul de ”aripă” stânga va rămâne Octavian Popescu:

”Octavian Popescu mutat în dreapta: E greşeala noastră, că noi l-am anihilat pe Tavi Popescu. Dar măcar acum ştim, toată viaţa voastră, cât sunt eu la FCSB, el nu va juca decât în stânga. Inter-stânga sau atacant stânga, sau număr 10. El în dreapta nu mai calcă după ce s-a întâmplat aseară.

Nu pot sacrifica echipa pentru Coman. Nu o pot sacrifica! Nu mai vreau, nu mai vreau. Nu mă interesează mobilitatea. Aşa o să fie. Niciodată nu mai joacă Octavian Popescu altceva. Coman să se ducă în dreapta, să joace în dreapta. L-am încercat, gata.

(Despre declaraţia lui Sorin Cârţu, din urmă cu câţiva ani, că-şi rupe carnetul dacă Florinel ajunge fotbalist mare) Da, aşa e. Dacă el nu mai poate dribla... Nu mai poate, nu e bine. Nu mai are plecarea de pe loc.

Trebuie vorbit cu oamenii care-l antrenează, cu el. E ceva în neregulă, dar nu ştiu ce. Am dat 3 milioane de euro pe Coman şi care se anunţa... Am avut şapte milioane de euro doar de la americani, dar doar de la americani. Credeam că iau 20.

Toni Petrea l-a trimis în dreapta pe Tavi Popescu. Niciodată nu i-am spus să joace cu el în dreapta”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare