Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Zidane semnează! Preia echipa şi o transformă total: 3 transferuri de top

BREAKING | Zidane semnează! Preia echipa şi o transformă total: 3 transferuri de top
Comentarii

Zinedine Zidane (49 de ani) e aşteptat să o preia pe PSG din vară, când e aşteptat să revină pe banca tehnică după plecarea de la Real Madrid, din vara lui 2021. "Zizou" va fi back in business şi are de gând să o transforme pe PSG cu 3 transferuri de top.

PSG încearcă să dea lovitura şi să-l convingă pe Zinedine Zidane, antrenor cu trei Ligi ale Campionilor câştigate la rând, să preia echipa din vară. "Zizou" e tentat de ofertă şi, conform Le Parisien, dacă acceptă oferta are de gând să o transforme pe PSG.

BREAKING | Zidane semnează! Preia echipa şi o transformă total: 3 transferuri de top

Nasser Al Khelaifi, preşedintele lui PSG, mizează pe aducerea lui Zinedine Zidane şi pentru a influenţa, speră el, viitorul lui Kylian Mbappe. Starul francez rămâne fără contract în vara lui 2022, iar din iulie poate semna gratis cu orice club doreşte.

Potrivit Le Parisien, negocierile dintre PSG şi Zinedine Zidane sunt foarte avansate, astfel că antrenorul francez a început să-şi contureze şi lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară. Sursa citată scrie că "Zizou" i-a cerut la Paris pe Ryan Gravenberch (19 ani) şi Antony (22 de ani), ambii de la Ajax, dar şi pe Darwin Nunez (22 de ani), atacantul Benficăi.

Darwin Nunez este un atacant pe care Zinedine Zidane îl vede perfect pe stilul său de joc, atacantul uruguayan asemănându-se la calităţi cu Karim Benzema.

Ultimul mandat de antrenor al lui Zinedine Zidane a fost la Real Madrid, între martie 2019 şi iunie 2021, în care francezul a strâns 114 meciuri şi o medie de 2,04 puncte câştigate pe meci. "Zizou" şi-a încununat mandatul cu un titlu de campion câştigat în LaLiga şi o Supercupă a Spaniei.

Afla mai multe despre: zidane psgpsg zidanezinedine zidane antrenor psgpsg antrenor zidane 

viewscnt
Articole similare