Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane, back in business! Semnează şi preia echipa din vară. Negocierile, deconspirate

Zidane, back in business! Semnează şi preia echipa din vară. Negocierile, deconspirate
Comentarii

Zinedine Zidane (49 de ani) e în negocieri constante cu emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani, pentru a antrena PSG din vară încolo. "Zizou" e gata să semneze, după ce a rămas liber de contract din vara lui 2021, de când a plecat de la Real Madrid.

PSG vrea să dea o adevărată lovitură de imagine la vară şi să-l aducă pe Zinedine Zidane antrenor, în vestiarul plin de vedete de pe Parc des Princes. Ca atare, potrivit Foot Mercato, Tamim bin Hamad Al Thani, emirul Qatarului, e în negocieri constante cu Zinedine Zidane, care e gata să semneze şi să preia echipa din vară.

Zidane, back in business! Semnează şi preia echipa din vară. Negocierile, deconspirate

Zidane e liber de contract după ce a părăsit-o pe Real Madrid în vara lui 2021 şi s-a speculat faptul că aşteaptă banca naţionalei Franţei, unde să-i ia locul lui Didier Deschamps. Dar, se pare că Zidane vrea să fie "back in business" după oferta primită de la PSG.

Tamim bin Hamad Al Thani, emirul Qatarului, îl doreşte pe Zinedine Zidane antrenor pe Parc des Princes, după ce a fost dezamăgit de rezultatele echipei cu Mauricio Pochettino pe bancă. "Zidane e deschis să accepte şi să alăture lui PSG", mai scrie Foot Mercato.

În iunie 2021, Zinedine Zidane a rămas liber de contract după ce a terminat al doile mandat de la Real Madrid. Cu antrenorul francez pe bancă, în primul mandat, Real Madrid a câştigat trei Ligi ale Campionilor la rând, o performanţă unică în Europa.

În vară, când Ole Gunnar Solskjaer a fost dat afară de la Manchester United, Zidane a fost dorit pe banca "Diavolilor roşii", dar a refuzat propunerea de pe Old Trafford.

Afla mai multe despre: zidane psgzidane negocieri psgpsg negocieri zidanezinedine zidane psgzidane oferta 

viewscnt
Articole similare