Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Bicfalvi se află în Rusia şi a avut de suferit din cauza războiului din Ucraina. Cum a fost surprins mijlocaşul român


FOTO | Bicfalvi se află în Rusia şi a avut de suferit din cauza războiului din Ucraina. Cum a fost surprins mijlocaşul român
galerie foto

Stranieri

Comentarii

Eric Bicfalvi a ales să-şi continue contractul la FC Ural, în războiului declanşat de Rusia în Ucraina.

Totuşi, în această etapă din campionatul Rusiei, mijlocaşul în vârstă de 34 de ani a avut de suferit din cauza conflictului din Ucraina.

Bicfalvi şi colegii săi au fost nevoiţi să facă o lungă călătorie prin Rusia, după ce spaţiul aerian din sudul ţării în care joacă a fost închis din motive de securitate.

FOTO | Eric Bicfalvi, afectat războiul declanşat de Rusia în Ucraina

Campionatul Rusiei se joacă în continuare, în ciuda războiului din Ucraina. Cu toate acestea, mai mulţi jucători ucraineni au ales să-şi rupă contractele cu echipele din Rusia, în semn de protest faţă de agresiune.

Eric Bicfalvi nu pare însă foarte interesat de tragedia provocată de ruşi în Ucraina şi îşi vede în continuare de carieră.

În această etapă, FC Ural trebuie să joace la Krasnodar, oraş aflat la aproximativ 2.800 de kilometri. Însă, din cauza războiului, cei de la FC Ural au avut de suferit.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Cum spaţiul aerian în zona Krasnodar a fost închis de ruşi, din motive de siguranţă, Eric Bicfalvi au fost nevoiţi să facă deplasarea mai întâi cu avionul, apoi cu trenul.

Potrivit e1.ru, cei de la FC Ural au mers cu avionul până la Sochi, adică pe o distanţă de aproximativ 2.200 de kilometri.

De la aeroport, jucătorii lui FC Ural a mers spre gară, de unde au luat trenul până la Kransodar. Adică o călători de aproximatv 6 ore.

Eric Bicfalvi a fost surprins în mai multe fotografii făcute în tren, în timp ce încerca să-şi omoare timpul alături de ceilalţi colegi ai săi.

Înainte de începerea războiului, Bicfalvi susţinea că SUA şi Occidentul amplifică tensiunile din Ucraina

Pe 24 februarie, Vladimir Putin a decis să atace Ucraina. De atunci, ruşii au provocat o tragedie în Ucraina, cu mii de morţi, cu oraşe distruse de bombardamente şi peste 1,5 milioane de familii dislocate.

Cu o săptămână înainte de începutul războiului, Eric Bicfalvi a vorbit în cadrul unui interviu pentru playsport.ro despre tensiunile care existau atunci între Ucraina şi Rusia.

Rusia avea atunci aproximativ 190.000 de soldaţi la graniţa cu Ucraina şi serviciile secrete occidentale au atras atenţia de mai multe ori despre pericolul invaziei, lucru care s-a şi întâmplat.

Însă Eric Bicfalvi era atunci de părere că tensiunile dintre Ucraina şi Rusia au fost amplificate de SUA şi de ţările occidentale:

„Îţi spun clar părerea mea: toată tensiunea asta e amplificată de SUA şi de ţările vest-europene! Înainte se discuta numai despre pandemie, acum o dau în război. Păi, în Rusia se vorbeşte foarte puţin pe subiectul acesta.

Ruşii au avut şi au mereu o viziune pozitivă asupra Ucrainei. Atât ca ţară, cât şi vizavi de ucraineni, de oameni. Eu simt mereu cum vorbesc despre ei ca şi cum ar vorbi despre sine. Deci nicio urmă de răutate”, a spus Eric Bicfalvi, într-un interviu acordat playsport pe 17 februarie 2022.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bicfalvi 

viewscnt
Articole similare