Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză URIAŞĂ. Arsene Wenger, revenire spectaculoasă! E dorit la echipă, "pachet" cu un antrenor legendar

Surpriză URIAŞĂ. Arsene Wenger, revenire spectaculoasă! E dorit la echipă, "pachet" cu un antrenor legendar
Comentarii

Arsene Wenger (72 de ani), fostul antrenor de la Arsenal, e la un pas să revină la un club de fotbal după ce i-a părăsit pe "tunari" în 2018. PSG e pe cale să realizeze o surpriză uriaşă şi să-l aducă pe Wenger în conducere, alături de un antrenor deja legendar: Zinedine Zidane!

Arsene Wenger a părăsit-o pe Arsenal în 2018, după un mandat de legendă care a durat 22 de ani. Alături de "tunari", Wenger a realizat performanţe uriaşe pe plan intern şi internaţional. Din 2019, Arsene Wenger e director de dezvoltare a fotbalului la UEFA, dar e dorit la PSG alături de un antrenor legendar, Zinedine Zidane.

Surpriză URIAŞĂ. Arsene Wenger, revenire spectaculoasă! E dorit la echipă, "pachet" cu un antrenor legendar

Revenirea lui Arsene Wenger la PSG ar fi o adevărată supriză uriaşă, având în vedere vârsta şi postul pe care-l ocupă la UEFA. Totuşi, proiectul prezentat de PSG ar fi destul de tentant pentru Wenger, mai ales că locul său va fi în birouri, ca manager general, iar Zinedine Zidane va fi antrenor principal.

Jurnalistul francez Abdellah Boulma scrie despre intenţia lui PSG de a-l readuce pe Arsene Wenger în fotbal, la nivel de club. Sursa citată scrie că Arsene Wenger ar urma să ocupe funcţia de director general sau să fie încadrat în managementul lui PSG, la pachet cu Zidane.

"PSG e o opţiune serioasă pentru Wenger", susţine Abdellah Boulma.

După eliminarea suferită în faţa Realului în Liga Campionilor, PSG stă pe un butoi cu pulbere, iar emirul Qatarului, Al Thani, pregăteşte schimbări majore în cadrul clubului. Nasser Al Khelaifi şi Leonardo, preşedintele şi directorul sportiv al echipei, vor pleca la vară, alături de antrenorul Mauricio Pochettino şi Kylian Mbappe, antrenorul şi starul Parisului.

Kylian Mbappe termină contractul cu PSG şi va pleca liber la Real Madrid, cu care va semna din vară încolo.

Strasbourg, Cannes, Nancy, AS Monaco, Nagoya Grampus şi Arsenal sunt echipele antrenate de Arsene Wenger în carieră.

Afla mai multe despre: arsene wenger surprizaarsene wenger revenire spectaculoasaarsene wenger revenirearsene wenger oferta psgarsene wenger psg zidane 

viewscnt
Articole similare