Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali l-a scos din lot pe unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Toni Petrea: ”A intrat în dizgraţia conducerii”

Gigi Becali l-a scos din lot pe unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB. Toni Petrea: ”A intrat în dizgraţia conducerii”galerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a decis să-l dea afară din lot pe unul dintre jucătorii cu cele mai mari salarii de la FCSB. Toni Petrea spune printre rânduri că nu-l mai poate folosi.

Toni Petrea este nevoit să-l lase în afara lotului pe unul dintre cei mai experimentaţi jucători de la FCSB, care are printre cele mai mari salarii.

De altfel, acesta a şi fost motivul pentru care Gigi Becali vrea să renunţe la el. Patronul FCSB a anunţat că va reduce bugetul de salarii şi a luat deja în iarnă mai multe măsuri.

Jucătorul dat afară din lot de Gigi Becali. Toni Petrea: ”Asta s-a hotărât”

Claudiu Keşeru, unul dintre cei mai valoroşi atacanţi pe care FCSB i-a avut în ultimul deceniu, a revenit în vară, după ce jucase deja câteva meciuri pentru Ludogoreţ.

Keşeru a început excelent la FCSB, dar Gigi Becali a decis să renunţe în iarnă la el şi la Constantin Budescu, pentru a reduce bugetul de salarii.

Însă Keşeru jucase deja şi pentru Ludogoreţ şi nu mai are voie să semneze în acest sezon cu o a treia echipă. Drept urmare, a rămas la FCSB.

Keşeru a mai avut câteva apariţii de la acel moment, însă l-a iritat pe Gigi Becali cu o declaraţie prin care a lăsat de înţeles că este nemulţimit de statutul său în echipă şi a promis că va spune mai multe în vară, după ce i se va termina contractul.

Acea declaraţie i-a adus şi excluderea din lot. Gigi Becali le-a transmis antrenorilor că Claudiu Keşeru nu mai trebuie inclus în lotul pentru meciurile din Liga 1.

Toni Petrea susţine că a încercat să-l convingă pe Gigi Becali să-l păstreze în lot pe Keşeru, însă n-a avut prea mult succes şi s-a conformat deciziei luate de patron.

”(Cum este relaţia cu Keşeru?) Nu s-a schimbat absolut nimic. (Rămâne în afara lotului?) Da, da, v-am mai spus, nu ştiu, poate citiţi printre rânduri, din moment ce eu v-am spus că a intrat în dizgraţia conducerii...

Am discutat la momentul respectiv cu conducerea clubului, cu argumente pro şi contra, dar până la urmă asta s-a hotărât.

Discut foarte mult cu el, mă ajutaă la antrenamente în multe momente prin atitudinea lui. N-am ce să-i reproşez, nu pot să zic că simt ceva de genul ăsta, chiar am o relaţie normală, OK, corectă.

Normal că a înţeles, e un jucător cu experienţă, matur, nu cred că se pune problema să nu înţeleagă”, a declarat Toni Petrea.

5 goluri în 18 apariţii pentru FCSB a reuşit Claudiu Keşeru în acest sezon. Atacantul de 35 de ani are şi 3 assist-uri.

Afla mai multe despre: keseru 

viewscnt
Articole similare