Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere uriaşă pentru Real Madrid. Benzema, OUT înainte de ”El Clasico”. Absenţă importantă şi pentru Barcelona

Pierdere uriaşă pentru Real Madrid. Benzema, OUT înainte de ”El Clasico”. Absenţă importantă şi pentru Barcelona

Fotbal

Comentarii

Real Madrid - Barcelona este meciul weekend-ului în fotbalul european, dar va lipsit de jucători importanţi din ambele tabere.

Pierdere uriaşă pentru Real Madrid. Benzema, OUT înainte de ”El Clasico”

Cea mai importantă absenţă vine dinspre Real Madrid. Karim Benzema a acuzat dureri musculare pe parcursul meciului cu Mallorca, disputat luni, ”Galacticii” s-au impus cu scorul de 3-0. Francezul a reuşit să dea două goluri şi un assist.

Sâmbătă, cu o zi înainte de ”El Clasico”, acesta nu s-a antrenat alături de restul echipei, iar surse din cadrul clubului madrilen au afirmat pentru EFE că Benzema nu a putut fi recuperat, astfel că nu va fi apt pentru marele duel cu rivala catalană.

Omul numărul unu de pe Santiago Bernabeu încă acuză dureri la gamba stângă, iar acesta nu va fi disponibil nici pentru meciurile pe care echipa naţională a Franţei le va juca în luna aceasta, cu Coasta de Fildeş (25 martie) şi Africa de Sud (29 martie).

Oficialii lui Real Madrid iau toate măsurile de precauţie cu golgheterul de 34 de ani pentru a putea fi apt din punct de vedere fizic la ”dubla” cu Chelsea din sferturile UEFA Champions League. Meciul tur e programat pe 6 aprilie.

Absenţă importantă şi pentru Barcelona, înainte de ”El Clasico”

De partea cealaltă, la Barcelona, cel care acuză probleme este fundaşul dreapta Sergino Dest.

Înlocuit în minutul 56 la meciul Galatasaray (2-1) de joi, în optimile de finală ale Ligii Europa, Sergino Dest a suferit o "accidentare la bicepsul femural stâng", a anunţat FC Barcelona.

Durata indisponibilităţii jucătorului american, cara a evoluat în 27 de meciuri în toate competiţiile din acest sezon, nu a fost anunţată, însă cotidianul AS a subliniat că el va lipsi cel puţin trei săptămâni din competiţii.

Dest nu va evolua în meciul pe care FC Barcelona îl va susţine, duminică, în compania echipei Real Madrid, în etapa a 29-a a campionatului Spaniei.

Înainte de ”El Clasico”, Real Madrid este lider în La Liga, cu 66 de puncte. Barcelona este pe locul al treilea, cu 51 de puncte, şi cu un meci în minus.

În tur, pe Camp Nou, madrilenii au câştigat cu 2-1. Pentru catalani a marcat Kun Aguero, retras din activitate din motive medicale. Acel gol a reprezentat unicul marcat de argentinian în tricoul blau-grana.

Afla mai multe despre: benzemadestbarcelonareal madridel clasico 

viewscnt
Articole similare