Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Rudiger s-a decis. Germanul de la Chelsea le refuză pe Real şi Bayern şi va merge liber de contract în Italia

Antonio Rudiger s-a decis. Germanul de la Chelsea le refuză pe Real şi Bayern şi va merge liber de contract în Italia

Campionate

Comentarii

Antonio Rudiger şi-a ales destinaţia. Fundaşul central va ajunge în Italia liber de contract în vară.

Antonio Rudiger s-a decis. Germanul de la Chelsea le refuză pe Real şi Bayern şi va merge liber de contract în Italia

Ajuns în 2017 la Chelsea, Antonio Rudiger se află în ultimele sale luni de contract cu formaţia londoneză.

Germanul cerea un salariu mai mare, aspect cu care formaţia de pe Stamford Bridge nu era de acord, astfel că negocierile nu au ajuns la un numitor comun.

Sancţiunile dictate de guvernul de la Londra împotriva lui Roman Abramovic au afecat şi Chelsea. Printre aceste sancţiuni, clubul nu poate să prelungească actualele contracte ale jucătorilor din lot, astfel că posibilitatea ca Rudiger să continue alături de londonezi s-au risipit.

În situaţia de faţă, presa din Italia anunţă că apărătorul de 29 de ani a făcut deja alegerea cu privire la viitoarea sa echipă.

Antonio Rudiger a ales să se alăture din vară celor de la Juventus, conform Gazzetta dello Sport.

Acesta va semna un contract pe patru sezoane, perioadă în care va încasa 6,5 milioane de euro pe an.

Rudiger a preferat să meargă liber de contract la formaţia din Torino în dauna celor de la Real Madrid sau Bayern Munchen, mai notează sursa citată.

Venit în urmă cu cinci ani la Chelsea, Antonio Rudiger a strâns 190 de meciuri (41 în acest sezon), zece goluri (trei) şi şapte pase decisive (patru) pentru deţinătoarea Ligii Campionilor.

Juventus s-a specializat în ultimii ani prin faptul că a dat lovitura cu mulţi dintre jucători aduşi liberi de contract. Printre aceştia se numără: Andrea Pirlo, Paul Pogba, Sami Khedira, Dani Alves, Aaron Ramsey şi Adrien Rabiot.

Juventus tocmai ce a fost eliminată din optimile de finală din Liga Campionilor, de Villareal, scor 1-4, în timp ce Chelsea a trecut cu 4-1 de Lille.

Nu va fi prima experienţă a lui Rudiger în Serie A. Germanul a mai jucat la AS Roma, între 2015 şi 2017. Cealaltă echipă de la seniori la care a mai jucat fundaşul este Stuttgart.

Afla mai multe despre: rudigerchelseajuventus 

viewscnt
Articole similare