Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotograful care a pozat-o nud pe iubita lui Vladimir Putin: ”N-a fost nevoie să o conving”. Detalii de la şedinţa foto

Fotograful care a pozat-o nud pe iubita lui Vladimir Putin: ”N-a fost nevoie să o conving”. Detalii de la şedinţa foto
galerie foto

Diverse

Comentarii

Mikhail Korolov, fotograful care a pozat-o nud pe Alina Kabaeva - iubita lui Vladimir Putin - a vorbit despre acel moment.

Popularitatea Alinei Kabaeva a atins popularitatea maximă nu prin performanţele sportive, ci imediat după ce Vladimir Putin a decis să declanşeze războiul din Ucraina.

Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică a început astfel să fie tot mai des subiect în presa internaţională, mai ales că ea s-ar ascunde într-o cabană din Elveţia.

Daily Star a săpat şi mai adânc în viaţa privată a Alinei Kabaeva şi a publicat declaraţia lui Mikhail Korolov, fotograful care a pozat-o nud pe Alina Kabaeva.

Ce spune fotograful care a pozat-o nud pe Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin

Alina Kabaeva a fost una dintre cele mai mari sportive din gimnastică ritmică şi a început să strălucească încă de la Jocurile Olimpice Sydney 2000, când a luat medalia de bronz.

În 2001, ea a fost însă suspendată temporar pentru dopaj. Revenită în activitate, Alina Kabaeva şi-a confirmat ascensiunea la Jocurile Olimpice Atena 2004, când a reuşit să iasă campioană olimpică la gimnastică ritmică.

Performanţa reuşită la Jocurile Olimpice de la Atena i-au atras şi renumele de ”cea mai flexibilă femeie din Rusia”. În acelaşi timp, interesul presei mondene din Rusia a crescut.

Tot în 2004, după Jocurile Olimpice, Alina Kabaeva a primit invitaţia de a poza nud în revista pentru bărbaţi Maxim, ediţia de Rusia. Alina Kabaeva a fost de acord cu pictorialul.

La ani distanţă de la acel moment, Mikhail Korolov - fotograful care a pozat-o nud - a oferit o scurtă declaraţie despre acel moment:

”Nici n-a fost nevoie să o conving. S-a comportat foarte natural. Are mult sex appeal”, a declarat Mikhail Korolov, citat de Daily Star.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ALINA KABAEVA ÎN REVISTA MAXIM!

Alina Kabaeva ar fi fost văzută într-un oraş din Elveţia

Ajunsă la 38 de ani, Alina Kabaeva a intrat într-o discreţie totală. După ce s-au înţeţit zvonurile despre o eventuală relaţie de iubire între ea şi Vladimir Putin, fosta mare gimnastă a apărut tot mai rar.

Ultima apariţie publică datează din august 2021, când, printr-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare, ea a criticat arbitrajul de la gimnastică ritmică, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Ea a revenit în ateţia publică după ce Vladimir Putin a decis să invadeze Ucraina. Presa internaţională a scris despre faptul că ea s-ar ascunde în Elveţia, alături de copiii pe care i-ar avea cu Vladimir Putin.

Zilele trecute, publicaţia Mirror a făcut un reportaj în Lugano, un oraş aflat la graniţa dintre Elveţia şi Italia, care este una dintre locaţiile preferate de oligarhii ruşi.

Alina Kabaeva s-ar ascunde într-o cabană foarte bine păzită de pe malul lacului Lugano şi surse au declarat pentru Mirror că ea ar fi fost surprinsă de mai multe ori când se plimba în Piazza Della Riforma, din centrul oraşului.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alina kabaeva 

viewscnt
Articole similare