Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane "dă cu pixul" şi revine. Cu ce club semnează, la pachet cu un fotbalist de la Real Madrid

Zidane "dă cu pixul" şi revine. Cu ce club semnează, la pachet cu un fotbalist de la Real Madrid
Comentarii

Zinedine Zidane (49 de ani) "dă cu pixul" şi revine pe bancă, la pachet cu un fotbalist de la Real Madrid. "Zizou" este aşteptat să semneze cu PSG din vară, unde să-i ia locul lui Mauricio Pochettino, iar Casemiro (30 de ani) este dorit pe Parc des Princes alături de antrenorul francez.

La 10 ani de la preluarea clubului de către emirul statului Qatar şi oamenii săi, PSG vrea să câştige Liga Campionilor şi, mai mult ca niciodată, are lot pentru a face posibilă o astfel de performanţă. Potrivit Diario Gol, Zinedine Zidane urmează să semneze pe Parc des Princes, din vară, şi va veni la pachet un fotbalist de la Real Madrid.

Zidane "dă cu pixul" şi revine. Cu ce club semnează, la pachet cu un fotbalist de la Real Madrid

Leo Messi, Neymar, Kylian Mbappe, Gianluigi Donnarumma sau Sergio Ramos se află la Paris, iar clubul de pe Parc des Princes a învins Real Madrid cu 1-0 în turul optimilor de finală din Liga Campionilor. Venirea lui "Zizou" ar întări şi mai tare şansele de reuşite ale PSG în Liga Campionilor, chiar dacă din sezonul viitor încolo.

Zidane nu vrea să vină singur la PSG, din vară, şi îşi doreşte un fotbalist de la Real Madrid pe Parc des Princes, după Keylor Navas, Achraf Hakimi sau Sergio Ramos. Brazilianul Casemiro, pe care Zinedine Zidane l-a "plantat" în echipa de start a Realului în 2016, este dorit de antrenorul francez şi la PSG.

Casemiro mai are contract cu Real Madrid până în 2025, dar Nasser Al Khelaifi este foarte atent la situaţia mijlocaşului brazilian pe "Santiago Bernabeu" pentru a-i îndeplini dorinţa lui "Zizou". Conform sursei citate, PSG e gata să plătească 40 de milioane de euro pentru Casemiro.

Dacă vine la PSG din vară, potrivit informaţiilor care circulă în presă, Zinedine Zidane s-ar putea să nu-l mai găsească pe Parc des Princes pe Kylian Mbappe. Starul francez îşi termină contractul cu PSG în vara lui 2022, dar nu-şi va prelungi înţelegerea cu clubul din capitala Franţei.

Real Madrid l-a transferat pe Casemiro de la Sao Paulo în vara lui 2013, iar până în vara lui 2015 a fost împrumutat la FC Porto. Din ianuarie 2016, de când Zidane a preluat pentru prima dată pe Real, Casemiro a fost plantat în echipa de start şi nu a mai ieşit, formând un trio letal la mijlocul terenului alături de Toni Kroos şi Luka Modric.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Casemiro în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: zidane revine psgzidane revine casemiropsg zidanezidane psgzidane casemiro 

viewscnt
Articole similare