Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Marian Aioani după ce a gafat impardonabil împotriva FCSB-ului: ”Pot spune că e o seară care nu ne face cinste”

Explicaţiile lui Marian Aioani după ce a gafat impardonabil împotriva FCSB-ului: ”Pot spune că e o seară care nu ne face cinste”

Farul Constanța

Comentarii

FCSB a umilit-o pe Farul în a şasea etapă a play-off-ului, scor 4-0.

După victoria CFR-ului cu Voluntari, FCSB avea nevoie de un rezultat pozitiv la Ovidiu pentru a putea menţine diferenţa de doar două puncte de campioana României.

În cele trei meciuri în care s-au duelat în acest sezon, FCSB a reuşit să se impună de două ori, iar Farul o singură dată.

Totuşi, când trupa lui Hagi i-a învins pe roş-albaştri la Bucureşti, echipa pregătită de Toni Petrea a fost dominată autoritar, fără să aibă prea multe ocazii.

Aşadar, se punea problema dacă Farul ar putea încurca-o pe FCSB, dar constănţenii au fost umiliţi pe teren propriu, 0-4.

Marian Aioani a fost protagonist la al patrulea gol, cu o degajare fix la Tănase, înainte de a fi aproape de o nouă greşeală câteva minute mai târziu.

În urma partidei, acesta a explicat că, cel puţin la gol, încerca să trimită la De Nooijer, dar a execuţia sa ”nu a fost corectă”.

Explicaţiile lui Marian Aioani după ce a gafat impardonabil împotriva FCSB-ului

Pot spune că pentru noi e o seară care nu ne face cinste. Am luat patru goluri. Am pregătit meciul să câştigăm, să îi presăm, dar nimic nu a mers.

(n.r. la al patrulea gol) Mingea trebuia să ajungă la De Nooijer, am lovit prost, a ajuns la Tase şi a reuşit să înscrie. Nu a fost execuţia mea corectă şi s-a văzut.

Sunt prea multe goluri, ţinând cont că noi pe tot parcursul sezonului am arătat că suntem o echipă care cu toate că atacăm, facem şi faza defensivă foarte bună, dar când întâlneşti echipe precum FCSB, Craiova sau CFR Cluj şi faci greşeli, adversarul te taxează.

Se întâmplă, niciodată nu ştii ce va fi dinainte. Din păcate, nu am reuşit să marcăm şi am luat prea multe goluri, dar meciul următor vom juca şi vom trage ca să câştigăm.

Mai avem o săptămână în care să analizăm. Avem seara asta să ne gândim ce am făcut rău. Trebuie să mergem înainte, nu avem ce face”, a declarat Marian Aioani la finalul meciului.

Afla mai multe despre: marian aioani 

viewscnt
Articole similare