Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum explică Toni Petrea înlocuirea lui Florinel Coman în prima repriză: ”L-am întrebat”. Ce l-a determinat pe antrenorul FCSB-ului să îl ”arunce” în teren pe Ivan Mamut

Cum explică Toni Petrea înlocuirea lui Florinel Coman în prima repriză: ”L-am întrebat”. Ce l-a determinat pe antrenorul FCSB-ului să îl ”arunce” în teren pe Ivan Mamut

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să se impună împotriva Universităţii Craiova, scor 1-0, graţie unui gol marcat în ultimele minute.

FCSB a reuşit să obţină o victorie crucială pe terenul Universităţii Craiova, scor 1-0, graţie fotbalistului adus în vară din Bănie, Ivan Mamut.

Croatul a fost ”aruncat” surprinzător pe teren pe final de meci, lucru care a stârnit întrebări, Toni Petrea fiind nevoit să explice decizia sa după meci.

În plus, antrenorul FCSB-ului a detaliat de ce l-a înlocuit pe Florinel Coman şi a discutat despre prestaţiile modeste reuşite de Tavi Popescu şi Ianis Stoica pe Ion Oblemenco.

Cum explică Toni Petrea înlocuirea lui Florinel Coman în prima repriză

Am trăit foarte intens, ne aşteptam la un meci dificil, zicem de dinainte că întâlnim o echipă care atacă, căreia îi place să aibă posesia.

Am început bine meciul, însă în repriza a doua am cedat inţiaitiva, dar am revenit bine şi am împins. A venit un gol meritat după părerea mea şi o victorie mertiată.

(n.r. de ce l-aţi introdus fix pe Mamut?) Era 0-0, trebuia să câştigăm, ce să fac? Să bag un fundaş? Aveam doi atacanţi pe bancă şi i-am introdus.

Nomal că trăieşti intens, doar dacă nu ai treabă cu sportul ăsta ai cum sa fii impasibil. Cred că fiecare joc a fost ca un finală pentru noi.

Ceea ce mă face foarte bucuros şi fericit e ca am reuşit sa câştigăm. Coman a zis că a simţit o contractură, sper să nu fie nimic grav, l-am întrebat dacă poate continua şi a zis că mai bine iese.

(n.r. Ianis Stoica, înlocuit după ce a fost introdus în prima repriză) Mai erau 10 minute, nu cred că trebuie să fie o problemă asta.

(n.r. Tavi Popescu, într-o scădere de formă?) Nu e neapărat o scădrere de formă, şi adversarii noştri ştiu valoarea lui, mereu a fost dublat.

I-am zis sa la pauză să joace mai simplu, nu cred că e o scădere de formă, poate o stare de oboseală, a jucat multe meciuri pentru vârsta lui.

(n.r. încălzire pentru meciul cu CFR?) Nu fost nicio încălzire, a fost presiune pusă de public, atmosferă frumoasă.

(n.r. Florin Tănase) Ceruse schimbare şi i-am zis că nu mai pot, aveam doar trei pauze de schimbări, i-am zis să traga de el. Poate juca oriunde, e un jucător polivalent şi asta se vede.

Poate aş fi vrut să avem un scor mai bun din prima repriză, dar la fotbal nu ştii ce se întâmplă, important e că jucătorii noştri cred până la capăt, că pot marca şi rezolva un meci”, a declarat Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare