Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Probleme pentru Florinel Coman! ”Noul” vârf al FCSB-ului a fost înlocuit în prima repriză a meciului cu Universitatea Craiova. Ce s-a întâmplat

VIDEO | Probleme pentru Florinel Coman! ”Noul” vârf al FCSB-ului a fost înlocuit în prima repriză a meciului cu Universitatea Craiova. Ce s-a întâmplat

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a fost înlocuit în prima repriză a meciului împotriva Universităţii Craiova.

Florinel Coman, înlocuit în prima repriză a meciului cu Universitatea Craiova

În a opta etapă a play-off-ului Ligii 1, FCSB a făcut deplasarea la Craiova pentru a o înfrunta pe Universitatea, pe Ion Oblemenco.

Toni Petrea a mers pe mâna formulei de start care a dat roade în ultima vreme, cu Florinel Coman vârf fals, flancat de Cordea şi Tavi Popescu.

Însă, în minutul 37 al partidei, ”Mbappe de România” i-a lăsat locul lui Ianis Stoica, în urma unei prestaţii şterse.

Iniţial, părea o schimbare a la Gigi Becali, la fel ca în vremurile ”negre” de la FCSB, când latifundiarul dădea ordinele fără drept de apel

A fost prima schimbare făcută de FCSB în prima repriză de aproape trei luni încoace, ultima având loc pe 13 februarie, împotriva Chindiei, când acelaşi Stoica îi luase locul lui Ovidiu Popescu.

Totuşi, conform comentatorului Orange Sport Emil Grădinescu, schimbarea s-ar fi petrecut la cererea lui Coman, care ar fi simţit o durere în jurul coloanei.

Nevrând să rişte, internaţionalul român a făcut semn să fie înlocuit, probabil ”traumatizat” de accidentările din ultima vreme, care i-au afectat serios cariera.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare