Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! O nouă aventură pentru Emil Săndoi, care a semnat contractul. Unde antrenează în sezonul următor

Surpriză! O nouă aventură pentru Emil Săndoi, care a semnat contractul. Unde antrenează în sezonul următor
Comentarii

În urma înfrângerii cu Sepsi, Emil Săndoi a făcut un anunţ în legătură cu viitorul său.

Venit la Chindia în vara lui 2020, Emil Săndoi a reuşit să facă minuni la formaţia târgovişteană, cu un buget mai mult decât limitat şi mari probleme administrative.

De doi ani, echipa joacă ”acasă” doar în deplasare, la Ploieşti, Buzău sau unde mai poate fi primită, întrucât se lucrează la noul stadion.

Stagiunea trecută, echipa promovată în 2019 în Liga 1 a fost la un pas de a prinde play-off-ul, încheiând sezonul regular la trei puncte de Botoşani, ocupanta locului şase.

Însă, în actuala stagiune, problemele echipei s-au înrăutăţit, iar plecările importante de la club, ale lui Daniel Popa sau Cristian Neguţ, nu au ajutat.

Aşadar, în urma înfrângerii cu Sepsi, Chindia a fost ”condamnată” la baraj şi va fi nevoită să o învingă, cel mai probabil, pe Concordia Chiajna pentru a se menţine în Liga 1.

După eşecul de la Sfântu Gheorghe, Emil Săndoi a anunţat oficial că a semnat o prelungire de contract cu Chindia Târgovişte.

Emil Săndoi, anunţ de ultimă oră! A semnat oficial

Clubul i-a propus tehnicianului de 57 de ani să continue doi ani pe banca tehnică, dar acesta nu a vrut să accepte decât o prelungire de un an.

În plus, Emil Săndoi a dezvăluit că nu a dus lipsă de oferte, însă a preferat să îşi onoreze înţelegerea cu Chindia.

Sunt la final de contract. Chiar dacă mi s-a propus o prelungire pe doi ani, am vrut să semnez pe un an. În rest, să ştiţi, fără falsă modestie, am avut oferte, dar eram sub contract”, a declarat Emil Săndoi.

Ajuns la 57 de ani, Emil Săndoi le-a mai pregătit pe Pandurii, România U21, Vaslui, România, ca interimar, Universitatea Craiova, Concordia Chiajna şi FC Argeş în cariera sa.

Deşi este un nume cunoscut şi este respectat în fotbalul românesc, Emil Săndoi nu şi-a trecut în cont niciun trofeu în cei 19 ani petrecuţi pe banca tehnică.

Afla mai multe despre: emil săndoi 

viewscnt
Articole similare