Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, nervos la finalul jocului Sepsi - Chindia 2-1: ”Nu trebuia să protestez”. Săndoi, atac la arbitraj: ”Au fost două momente decisive”

Bergodi, nervos la finalul jocului Sepsi - Chindia 2-1: ”Nu trebuia să protestez”. Săndoi, atac la arbitraj: ”Au fost două momente decisive”

Fotbal intern

Comentarii

Cristiano Bergodi şi Emil Săndoi au reacţionat după meciul disputat între echipele pe care le antrenează fiecare în parte, Sepsi, respectiv Chindia.

Într-un meci din etapa a opta din play-out-ul Ligii 1, Sepsi a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 2-1.

Pentru gazde au punctat Aganovic şi Golofca, în timp ce la oaspeţi a marcat Chamed.

Bergodi, nervos la finalul jocului Sepsi - Chindia 2-1: ”Nu trebuia să protestez”. Săndoi, atac la arbitraj: ”Au fost două momente decisive”

La finalul partidei, Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, s-a declarat mulţumit pentru victoria obţinută, dar a avut şi un motiv de supărare.

”Un meci cu emoţie, un meci muncit, de luptă, pentru că nu a fost un joc strălucit, dar îi felicit pe băieţi pentru că au crezut până la sfârşit. Cine a intrat a făcut diferenţa şi asta mă bucură. 

M-am enervat un pic aşa, numai pentru că de ce l-a ţinut arbitrul atât timp pe Dimitrov afară din joc, dar sincer îmi cer scuze pentru că nu trebuia să fac aceste proteste. Eu de asta m-am enervat, a rămas mult timp afară. 

Dar ce să fac, suntem şi noi cu suflet şi era o victorie foarte importantă, pentru că e greu să câştigi cu Chindia”, a declarat Bergodi, după meci.

De asemenea, Emil Săndoi, tehnicianul dîmboviţenilor, s-a resemnat cu eşecul suferit, dar a avut un discurs critic la adresa arbitrajului, menţionând şi două faze în care Chindia a fost dezavantajată, în opinia sa.

”Asta este situaţia. Azi am avut şansele noastre şi chiar sunt puţin supărat pentru că nu am reuşit să le speculăm.

Aici s-a facut diferenţa. Noi nu am reuşit din trei ocazii de singur cu portarul să marcăm de pe pcioare, iar Sepsi s-a desprins pe tabela de marcaj când Aganaovic a înscris din alunecare.

Au fost şi două momente decisive care au scris istoria acestui joc. A fost un fault lângă banca noastră de rezerve, din care Daniel Florea a scăpat singur cu portarul şi s-a fluierat fault. Cred că acolo trebuia lăsat avantaj.

Cred ca e o fază care ne-a dezavantajat şi la golul doi pe care l-a marcat Sepsi. A fost o lovitură liberă din lateral, nu mai ştiu jucătorul care era în zid, dar era la patru metri de jucătorul care executa. Cred ca acolo trebuia flueirat, oprit jocul şi arătat galben jucătorului. 

Cred că a fost un concurs de împrejurări prin care am ajuns în această situaţie.

Ssper ca şi noi să obţinem un rezultat pozitiv în ultima etapa pe care o avem şi să tratăm cu seriozitate barajul. Ne dorim cu toţii să rămânem în prima ligă”, a afirmat şi Săndoi. 

Afla mai multe despre: bergodi. sandoi 

viewscnt
Articole similare