Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu aruncă săgeţi către FCSB înainte de marele meci din Bănie! ”Nu avem atâţia pompieri să stingă cât foc este pentru această partidă!”

Sorin Cârţu aruncă săgeţi către FCSB înainte de marele meci din Bănie! ”Nu avem atâţia pompieri să stingă cât foc este pentru această partidă!”

FCSB

Comentarii

Universitatea Craiova o va înfrunta pe FCSB, în Bănie, într-un meci din etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii 1, iar partida va putea fi urmărită în direct pe OrangeSport 1 şi în format video-text pe orangesport.ro.

FCSB trebuie să câştige meciul pentru a juca cu titlul pe masă partida contra CFR-ului. Ardelenii au dat de pământ sâmbătă cu FC Argeş, scor 6-0, iar acum aşteaptă un pas greşit al echipei lui Gigi Becali. 

În Bănie urmeasă să fie ”haos”, unde la stadion sunt aşteptaţi 30.000 de fani înfocaţi ai Craiovei. Înaintea meciului, oficialul echipei, Sorin Cârţu, a avut mesaj ralaxat. 

”Nu avem atâţia pompieri să stingă cât foc este pentru această partidă!”

”Nu arde Craiova, dar nu avem atâţia pompieri să stingă cât foc este pentru această partidă. Suntem conectaţi la tot ceea ce înseamnă atmosferă. E un meci care întotdeauna a generat orgolii, ambiţii, avem o rivalitate cu ei de mult, în special de când am început şi noi să mergem pentru fotbalul de performanţă şi au fost tot timpul întâlniri de calitate, aşa ne aşteptăm şi diseară. 

Se pot întâmpla toate trei rezultatele, bine, nu în acelaşi timp. Sunt două echipe foarte bune ale campionatului românesc şi fiecare cu obiectivul lui. Ei sunt încă în lupta pentru titlu, nu consider că e un meci capital la distanţa lor faţă de CFR. Cei 30.000 de spectatori care vor veni diseară nu au voie să plece umiliţi, noi trebuie să le dăm o satisfaţie, satisfacţia meciului pozitiv”, a declarat Sorin Cârţu, la PRO Arena.

Cârţu a fost întrebat şi dacă la meci vor fi prezenţi scouteri care să îi urmărească pe tinerii jucători ai Craiovei, dar preşedintele oltenilor a negat acest lucru. Mai mult decât atât, el a aruncat săgeţi către FCSB şi a spus că echipa din Bănie nu îşi scoate jucătorii la ”tarabă”.

”Nu suntem interesaţi de vânzări, să ne scoatem jucătorii la tarabă, să zicem că face sumă x sau y, când vine o ofertă, vin astea de tip Mihăilă, Cicâldău, atunci sigur, că nu ai ce să faci, te îndoi la aşa ceva.

E fotbalul românesc, aici bugetul conţine şi vânzarea de jucători pe lângă marketingul făcut, dar interesul nostru nu e să vindem, noi vrem să încercăm o maturizare mai rapidă pentru tinerii pe care îi avem, tip Baiaram, Screciu, Markovic şi Cîmpanu, sunt 4 jucători, plus Vlădoiu, pe care îl aşteptăm să revină în primii 11 valoroşi, e un jucător cu calitate.

Nu, în niciun caz nu menajăm jucători. Am spus că partidele acestea două se contopesc, e la fel de important astăzi cum este important şi joi. Joi e un meci capital pentru noi şi avem posibilitatea, lotul de jucători să gestionăm bine partidele, în aşa fel încât pe parcursul jocului să arătăm prospeţime”, a spus Sorin Cârţu, pentru Pro Arena. 

Afla mai multe despre: sorin cârţu-fcsb-craiova 

viewscnt
Articole similare