Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Helmut Duckadam ştie unde ar trebui să joace FCSB meciul cu CFR! ”Am înţeles că terenul de joc e foarte bun, aşa că, de ce nu?” EXCLUSIV

Helmut Duckadam ştie unde ar trebui să joace FCSB meciul cu CFR! ”Am înţeles că terenul de joc e foarte bun, aşa că, de ce nu?” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul portar legendar al Stelei a dezvăluit unde ar trebui să joace FCSB meciul cu CFR.

FCSB a evoluat în majoritatea meciurilor de pe teren propriu din acest sezon pe Arena Naţională, cu excepţia momentelor în care aceasta era închiriată pentru alte evenimente.

Dacă până acum relocarea pe alte arene, în afara Bucureştiului, nu a fost cea mai mare problemă, deşi roş-albaştrii ar prefera să joace în Capitală, pentru ultimul meci reprezintă o reală dilemă.

În etapa a 10-a a play-off-ului, FCSB o va înfrunta pe CFR şi va fi nevoită, cel mai probabil, să joace la Buzău, întrucât Arena Naţională este ocupată în acea perioadă.

Fostul portar legendar al Stelei susţine că FCSB ar trebui să joace meciul contra CFR-ului la Buzău, deoarece terenul este foarte bun. El susţine că titlul va merge la CFR, dacă Universitatea Craiova se va impune în faţa FCSB-ului.

”Am înţeles că terenul de joc e foarte bun, aşa că, de ce nu?” 

În privinţa meciului dintre FCSB şi CFR Cluj, eu cred că acesta ar trebui să se dispute la Buzău. Oricum, la începutul campionatului FCSB a anunţat două stadioane, e vorba de Arena Naţională şi Buzău.

Am înţeles că terenul de joc e foarte bun la Buzău, aşa că, de ce nu? Legat de meciul de azi, Craiova va avea un mare atuu, publicul. Dar şi o presiune în plus. FCSB are o formă  sportivă foarte bună. Dacă oltenii câştigă azi, titlul va merge la Cluj”, a spus Helmut Duckadam, pentru Orange Sport. 

                                                                                                                                                                                   Autor: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-craiova 

viewscnt
Articole similare