Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima echipă din Liga 1 care şi-a asigurat antrenorul pentru sezonul următor: ”Am bătut palma. Vom sema şi actele”

Prima echipă din Liga 1 care şi-a asigurat antrenorul pentru sezonul următor: ”Am bătut palma. Vom sema şi actele”

Fotbal intern

Comentarii

O formaţie din Liga 1 şi-a asigurat serviciile antrenorului care o va pregăti în sezonul următor.

Prima echipă din Liga 1 care şi-a asigurat antrenorul pentru sezonul următor: ”Am bătut palma. Vom sema şi actele”

Clubul Sepsi a informat faptul că Cristiano Bergodi va continua la formaţia covăsneană şi în sezonul următor.

Patronul Laszlo Dioszegi a anunţat că a bătut palma cu tehnicianul de 57 de ani şi că urmează în zilele următoare să semneze şi actele.

Noul contract va fi valabil un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul. La fel se va întâmpla şi cu colaboratorii din staff-ul lui Bergodi.

Dioszegi a garantat că înţelegerea va fi semnată indiferent dacă Sepsi se va califica în finala Cupei României şi va lua trofeul, dar şi dacă va obţine un loc în barajul Conference League.

”Este adevărat. Am bătut palma cu Cristinano Bergodi. Poate că dacă îl aduceam mai devreme ajungeam şi în play-off, dar asta este. Sunt singur că ne poate duce acolo la anul.

Acum contractul pe care îl semnăm nu e condiţionat de nicio câştigare a Cupei României. Din acest motiv am şi dorit să discutăm înainte de semifinală prelungirea contractului sau vreo calificare la barajul pentru Conference League.

Deja ne-am înţeles pentru prelungirea contractului, iar în această săptămână vom sema şi actele. Contractul îl vom semna pe un an plus încă unul. Urmează să facem acelaşi lucru şi cu oamenii din staff-ul dânsului. Suntem mulţumiţi de toţi cei din staff. Au făcut împreună cu băieţii o treabă foarte bună”, a declarat Dioszegi, pentru ProSport.

Cristiano Bergodi a ajuns la Sepsi în octombrie, atunci când i-a luat locul lui Leo Grozavu.

Cristiano Bergodi: ”În ambele competiţii încercăm să mergem până la sfârşit”

”În ambele competiţii încercăm să mergem înainte până la sfârşit, cu succes, cu victorie, dar vedem. Acum avem meci cu Chindia, vedem ce fac şi ei cu Rapid şi după semifinala. Dar noi avem un obiectiv care poate fi finala Cupei, cu rezultatul din tur, dar ne va fi greu, normal”,  a declarat Bergodi, după Sepsi - Gaz Metan 3-1.

Afla mai multe despre: bergodisepsi 

viewscnt
Articole similare